NSK

NSK kehittää kohteessa paikan päällä tehtävää rasvan ominaisuuksien heikkenemisdiagnoosia

NSK kehittää ensimmäisenä maailmassa: erittäin tarkka tapa diagnosoida nopeasti ja tarkasti voitelurasvan jäljellä oleva käyttöikä. Yritys tarjoaa ratkaisun mobiilisovelluksena, jonka avulla käyttäjät voivat paikan päällä analysoida voiteluaineen kunnon laakereissa ja lineaariliikejärjestelmissä. Tämä innovatiivinen ominaisuus vähentää rasvan tarkastus- ja täydennyskustannuksia sekä auttaa yrityksiä kuntoperusteisen kunnossapitostrategian toteuttamisessa. NSK kerää parhaillaan asiakkailta palautetta ennen uuden sovelluksen käyttöönottoa.

NSK

NSK saa kolme arvostettua palkintoa

NSK, maailman johtava laakereiden ja lineaaristen liikeratkaisujen valmistaja, päätti vuoden 2023 juhlimalla kolmea merkittävää palkintoa ja tunnustusta, jotka kuvastavat NSK:n edistyksellistä toimintaa useilla keskeisillä liiketoiminta-alueilla, mukaan lukien tekniset saavutukset, ESG (ympäristö, yhteiskunta ja hallinto) sekä henkilöstön moninaisuus ja osallisuus.

LEMO

Uusi LEMO-tuoteperhejaottelu yksinkertaistaa valintaprosessia

Ecublens, Sveitsi, tammikuu 2024 - LEMO, johtava huipputehokkaiden liitäntäratkaisujen valmistaja, on innoissaan ilmoittaessaan laajennetun tuoteperhevalikoimansa julkistamisesta. Tämän tarkoituksena on yksinkertaistaa valintaprosessia asiakkaiden näkökulmasta.

Seco Tools

Helppokäyttöinen ja tarkka digitaalinen avarruspää vähentää hävikkiä

Seco Axiabore™- ja Axiabore Plus™ -avarruspäillä eliminoidaan koneistajan tekemiä virheellisiä halkaisija-asetuksia, jotka johtavat helposti hävikkiin. Avarruspään laaja digitaalinen näyttö nopeuttaa ja tehostaa säätöä ja asetusten tekemistä.

Watson Marlow

WMFTS Qdos H-FLO

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) on julkaissut kemikaalien mittaus- ja annostelupumpun Qdos™ H-FLO:n. Se on suunniteltu erityisesti suuremmille virtausnopeuksille, jotka ovat jopa 600 L/h.

NSK

NSK kehittää Active Caster -teknologiaa palvelurobotteja varten

Osana pyrkimystä saada robotit yhä useammille työpaikoille toimimaan rinnakkain ihmisten kanssa, on maailmanlaajuisen liikkeenohjaukseen asiantuntijan NSK:n tuotekehitys-asiantuntijatiimi keksinyt uudenlaisen tavan parantaa yhteistyörobottien (cobottien) liikkuvuutta: NSK Active Caster -teknologia. Tämä innovatiivinen omnidirektionaalinen moottoroitu käyttöyksikkö, joka on valmis käytettäväksi mitä erilaisimmissa cobotti- ja palvelurobottisovelluksissa, voi pian olla hyödyksi maissa, joissa ongelmana on väestön ikääntyminen ja työvoimapula.

NSK

Ensimmäisenä maailmassa: ultraäänitestaus tarjoaa erittäin tarkan ennusteen laakerin käyttöiästä

Vuosien tutkimus- ja kehitystyön jälkeen NSK tarkistaa monien laakereiden dynaamista peruskuormitusluokitusta jopa kaksinkertaistamalla vastaavan rullakontaktin väsymiskeston (ilman muutoksia suunnitteluun tai materiaaleihin). NSK on ensimmäinen yritys 60 vuoteen, joka on tehnyt merkittävän läpimurron laakereiden käyttöiän laskentamenetelmissä. Tämä auttaa loppukäyttäjiä parantamaan tuottavuutta ja tehostamaan ympäristönsuojelua.

Alfa Laval News

Alfa Lavalin vapaasti pyörivä sisäänvedettävä pesulaite: Hygieenisten prosessointilinjojen kanavien ja säiliöiden 100-prosenttinen pesutulos

Kontaminaatioiden ehkäiseminen on hygieenisten prosessointilinjojen suunnittelussa keskeinen elementti. Valmistajat ovat kuitenkin usein epävarmoja siitä, miten kanavien, säiliöiden ja muiden suljettujen tilojen, joissa on vaikeapääsyisiä katvealueita, puhdistus pitäisi toteuttaa.

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan