www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS – käyttölaiteratkaisuja maatalouteen

Grain Tech Expo -messut pidetään Kiovassa 19.–21. helmikuuta 2019. Maatalous on Ukrainassa merkittävä talouden ala, joten siellä tarvitaan myös kuljetinlaitteistoja viljan, palkokasvien, öljykasvien siementen ja lannoitteiden käsittelyyn. NORD DRIVESYSTEMSin tehokkaat käyttökonseptit irtotavaran käsittelyyn parantavat merkittävästi maataloudessa käytettävien hihnakuljetinten, ruuvikuljetinten, ketjukuljetinten ja elevaattoreiden tehokkuutta.

NORD DRIVESYSTEMS – käyttölaiteratkaisuja maatalouteen

NORD_industrial_gear.jpg: NORD DRIVESYSTEMSin teollisuusvaihteet muodostavat perustan luotettaville, turvallisille ja räätälöitäville käyttölaitekokonaisuuksille irtotavaran kuljetuksessa.

NORD DRIVESYSTEMS toimittaa luotettavat, turvalliset ja räätälöitävät käyttölaiteratkaisut irtotavaran kuljetustarpeisiin maataloudessa. Käyttöasiantuntijan valinta tehtäviin, joissa tarvitaan suuren kapasiteetin hihna- ja ketjukuljettimia tai tehokkaita elevaattoreita, ovat kestävät ja luotettavat MAXXDRIVE™-teollisuusvaihteet. MAXXDRIVE Unicase -kotelon kaikki laakeroinnit ja tiivistepinnat on koneistettu kerralla. Lieriö- ja kartiovaihteista on saatavana laippa- ja akselikiinnitteisiä malleja, joten ne voi asentaa kuljetinjärjestelmän akselin suuntaisesti tai suoraan kulmaan akseliin nähden. Tarjolla on yksitoista kokovaihtoehtoa, joiden teho on 2,2–4 000 kW ja momentti 15–250 kNm. Modulaarisessa järjestelmässä välityssuhteiden vaihteluväli voi olla 5,54:1 – 30 000:1. Vaihteet voi yhdistää erilaisilla kytkimillä tehokkaaseen jalalliseen IE3-moottorin, joka on asennettu vaihteen kanssa samalle aluspalkille. NORDin kätevä kunnossapitosopimus varmistaa sen, että teollisuusvaihteet toimivat pitkään luotettavasti haastavissakin olosuhteissa, kuten jatkuvassa käytössä tai sään vaikutuksille tai kuluttavalle pölylle alttiina. Esimerkkejä monipuolisista lisävarusteista ja -ominaisuuksista ovat materiaalin takaisinvirtauksen estävät paluujarrut järjestelmän ollessa pysähdyksissä, kunnossapitoa helpottavat apukäyttölaitteet sekä räjähdysvaarallisilla alueilla käytettävä ATEX-varustus.

NORDAC LINK: Joustava ja älykäs

NORD DRIVESYSTEMSillä on laaja valikoima myös pienimuotoisiin kuljetinjärjestelmiin sopivia, vähähuoltoisia kartio-, tappi- ja kierukkavaihdemoottoreita Unicase-kotelossa. Ne ovat osoittaneet kestävyytensä ja tehokkuutensa jo monissa maataloussovelluksissa. Kaikkia NORDin vaihdemoottoreita voidaan ohjata taajuusmuuttajilla, kuten hajautetusti asennettavalla NORDAC LINKillä. Muuttajaohjaukseen liittyy monia merkittäviä hyötyjä – esimerkiksi nopea käyttöönotto, vaivaton parametrointi prosessikohtaisten vaatimusten mukaan sekä automaattinen ja kuormasta riippumaton nopeussäätö. Muita ominaisuuksia ovat kulumista vähentävä säädettävä kiihdytysramppi, moottorin teho-optimointi ja integroidut turvatoiminnot. Niiden ansiosta taajuusmuuttajan hankintakustannukset maksavat itsensä nopeasti takaisin.

NORD-taajuusmuuttajissa on vakio-ominaisuutena suorituskykyinen PLC-ohjaus, joka alentaa ylätason ohjauksen kuormitusta ja suorittaa ohjaustehtäviä itsenäisesti. Vapaasti ohjelmoitava PLC-logiikka käsittelee antureilta ja toimilaitteilta tulevaa tietoa ja käynnistää tarpeen vaatiessa sekvenssiohjauksen sekä välittää tietoja käyttölaitteelta ja sovelluksista ohjauskeskukseen ja verkon komponenteille.

 

NORD DRIVESYSTEMSin myNORD-asiakasportaalin kautta on saatavana nopeaa ja käytännönläheistä tukea esimerkiksi tuotevalinta-, tilaus- ja huoltoasioissa joka päivä ympäri vuorokauden. Palvelussa on käytettävissä verkkotyökaluja, jotka on kehitetty helpottamaan asiakkaiden elämää kaikissa vaiheissa suunnittelusta tilausten seurantaan.

NORD DRIVESYSTEMSin messuosasto Grain Tech Expo 2019 -messuilla on 2C234.

Meta title:
NORD Grain Tech Expossa: Käyttölaiteratkaisuja maatalouden tarpeisiin

Meta description:
NORD DRIVESYSTEMS esittelee Ukrainan Kiovassa järjestettävillä Grain Tech Expo -messuilla tehokkaita käyttölaitekokonaisuuksiaan irtotavaran kuljetukseen maataloudessa. Lue lisää.

Keywords: NORD DRIVESYSTEMS, käyttölaite, käyttölaiteteknologia, käyttölaiteratkaisu, käyttöratkaisu, käyttölaitejärjestelmä, irtotavara, irtotavara, maatalous, teollisuusvaihde, vaihdemoottori, taajuusmuuttaja

Deep links:
https:/www.nord.com/cms/media/documents/bw/AS0010_DE_0318.pdf https:/www.nord.com/cms/en/product_catalogue/industrial_gear_unit/pgop_industrial_gear_unit_1.jsp https:/www.nord.com/cms/en/product_catalogue/geared_motors/helical_bevel_geared_motors/pgop_helical_bevel_geared_motors.jsp https:/www.nord.com/cms/en/product_catalogue/geared_motors/parallel_shaft_geared_motors/pgop_parallel_shaft_geared_motors.jsp https:/www.nord.com/cms/en/product_catalogue/geared_motors/worm_geared_motors/pgop_worm_geared_motors.jsp
https:/www.nord.com/cms/en/product_catalogue/drive_electronics/pgop_drive_electronics.jsp https:/www.nord.com/cms/en/product_catalogue/drive_electronics/decentral_drive_solutions_1/pdp_decentral_drive_solutions_1_102465.jsp
https:/www.nord.com/cms/en/mynord/myNORD_home-general.jsp

Social media
LinkedIn-profiili: https://www.linkedin.com/company/getriebebau-nord-gmbh-&-co-kg/ LinkedIn-linkit: @Getriebebau NORD GmbH & Co. KG

Twitter: https://twitter.com/NORD_Drive Twitter linkit: @NORD_Drive

YouTube: https://www.youtube.com/user/NORDDRIVESYSTEMS

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan