www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Pepperl+Fuchs jatkaa digitaalisten tapahtumien sarjaa ja kutsuu sinut yrityksen toiseen verkkohuippukokoukseen

Pepperl+Fuchs kutsuu sinut toiseen verkkohuippukokoukseensa. Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi saadaksesi pääsyn täysin digitaaliseen tapahtumaan, joka pidetään 17.–19. lokakuuta 2020.

Pepperl+Fuchs jatkaa digitaalisten tapahtumien sarjaa ja kutsuu sinut yrityksen toiseen verkkohuippukokoukseen

 Tapahtuman muoto on käsitteellisesti samankaltainen kuin ensimmäisessä kokouksessa, joka järjestettiin heinäkuussa. Myös nyt teemana on ”Tulevaisuuden automaatio”, mutta tässä tapahtumassa käsitellään uusia osa-alueita. Erityinen huomio kohdistetaan OT-käyttötekniikan (Operation Technology) ja IT:n (Information Technology) kasvavaan integraatioon.

Tämä painotus näkyy mm. siinä, että tapahtuman jokainen päivä omistetaan yhdelle kolmesta tärkeimmästä aihealueesta. Teemaa käsitellään pääpuheissa, esityksissä ja paneelikeskusteluissa, joihin osallistuu asiantuntijoita Pepperl+Fuchsilta ja sen yhteistyöyrityksistä:
• IIoT-vallankumouksen ohjaaminen – haasteet, edut ja seuraavat yksinkertaiset askeleet
• Palvelun ja huollon digitalisointi – prosessiteollisuuden muutos
• Seuraavan tason ultraääniteknologia – älykäs, toiminnallisesti turvallinen ja autonominen

Osallistujat voivat käyttää chatti-toiminnallisuutta lähettääkseen kysymyksiä, joihin Pepperl+Fuchsin ja sen yhteistyöyrityksien asiantuntijat vastaavat. Verkkoalustassa tarjotaan lisäaineistoa, esimerkkinä tekniset valkoiset paperit, videot ja esittelyt. Tapahtuman jälkeen alustaan lisätään aineistoa vielä enemmän. Tämän ansiosta osanottajat saavat vieläkin enemmän lisäarvoa kuin live-tapahtuman sisältö. Jotta kaikki voisivat osallistua paikasta ja aikavyöhykkeestä riippumatta, kaikki aineisto on tarjolla sekä saksaksi että englanniksi ja se esitetään sekä aamulla että iltapäivällä.

”Saimme erittäin hyvää palautetta ensimmäisestä verkkohuippukokouksestamme, joten ilman muuta haluamme jatkaa tässä uudessa digitaalisessa formaatissa. Osallistujat voivat jälleen innolla odottaa laajaa aihealuetta ja odottaa kuulevansa jännittäviä syvällisiä näkemyksiä puhujiltamme ja alan asiantuntijoilta," kommentoi Stefan Maus, Pepperl+Fuchsin globaalin markkinoinnin johtaja.

Verkkoilmoittautuminen
Jos olet kiinnostunut tapahtumasta, voit ilmoittautua ilmaiseksi Pepperl+Fuchsin toiseen verkkohuippukokoukseen osoitteessa www.pepperl-fuchs.com/summit-2020.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Yksi alusta lukuisiin tehtäviin
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan