www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker Hannifin kertoo uudesta kaksipäiväisestä öljy ja kaasu -verkkotapahtumasta

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, kertoi tänään järjestävänsä öljy- ja kaasuteollisuudelle suunnatut verkkomessut 6.–7. lokakuuta 2021.


Parker Hannifin kertoo uudesta kaksipäiväisestä öljy ja kaasu -verkkotapahtumasta

O&G to Energy: Flexibility in a Changing World -tapahtuma toivottaa öljy- ja kaasuasiantuntijat ympäri maailman tervetulleiksi keskustelemaan nopeasti muuttuvasta energiamaailmasta ja siihen liittyvistä ydinhaasteista.

Tapahtumalla on neljä keskeistä teemaa:

  • Materiaalivalintojen ohjaajat: haasteina esimerkiksi korroosion torjunta, materiaalien saatavuus ja metallinjalostuksen huomioiminen
  • Kohti hiilineutraaliutta: tutustuttaa päästövähennyksiin, vetysovelluksiin, sähköistämiseen, uusiutuviin energianlähteisiin ja teknologian välitysvaihtoehtoihin
  • Digitalisaatio ja tehokkuus: miten tehokkuutta kasvatetaan paremmalla kalustonhoidolla, kunnonvalvonnalla, ennakoivilla huoltotoimenpiteillä ja automaatiolla
  • Parempi osaaminen, koulutus ja turvallisuus: erityisesti teknologiaan pohjautuva koulutus ja parhaat käytännöt, joilla varmistetaan toimialan turvallisuus ja vähennetään riskejä.

Parker esittelee viimeisimpiä öljy- ja kaasuteknologioita virtuaalisissa messukojuissa. Tapahtumassa on myös ilmaisia, suoria esitelmiä sisältävä koulutusalue, erillinen oleskelutila, jossa öljy- ja kaasuasiantuntijat voivat verkostoitua, sekä luentoteatteri, jossa esitetään uutta asiantuntijasisältöä, mukaan lukien Energy Industries Councilin vanhemman energia-analyytikon Diveena Danabalanin näkemyksiä toimialan trendeistä.

Joachim Guhe, Parkerin Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan pääjohtaja, sanoi: ”Energiateollisuus on muuttumassa, ja olemme ylpeitä voidessamme tukea monia johtavia ja kasvavia yrityksiä tässä muutoksessa.”

”O&G to Energy -tapahtuma korostaa uusien työtapojen kokeilemista, kuten päästövähennysmahdollisuuksia, toimintojen virtaviivaistamista, tuottavuuden tehostamista ja uusien teknologioiden parasta mahdollista hyödyntämistä. Odotamme innolla sekä uusien että jo tunnettujen öljy- ja kaasutoimijoiden tapaamista kaksipäiväisen tapahtuman aikana ja toivomme, että osallistujat pitävät järjestämäämme toimintaa hyödyllisenä, koulutustuokioista tekniseen neuvontaan, kysyttyihin luentoihin ja verkostoitumismahdollisuuksiin.”

Lue lisää: https://discover.parker.com/OilGas-virtual-event-registration

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan