www.engineering-suomi.com
Parker News

UUSI PARKER TOUGHSHIELD PLUS VIE SINKKI-NIKKELIPINNOITTAMISEN UUSIIN ULOTTUVUUKSIIN

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, esitteli kehittämänsä uuden, kaikille putkiliittimille ja adaptereille maailmanlaajuisesti suunnitellun patentoidun sinkki-nikkelipinnoitteen, jolle yritys antoi nimen ToughShield Plus. Tämän kehitysaskeleen myötä Parker vie markkinoiden sinkki-nikkelipinnoiteteknologian uusiin ulottuvuuksiin.

UUSI PARKER TOUGHSHIELD PLUS VIE SINKKI-NIKKELIPINNOITTAMISEN UUSIIN ULOTTUVUUKSIIN

Pinnoite tuottaa erinomaisen korroosionsuojan ja -ehkäisyn ja säilyttää optimaaliset ominaisuudet ja kokoonpanoarvot. ToughShield Plus on ensimmäinen kaupallisesti saatavilla oleva fluidijärjestelmille suunniteltu vakiopinnoitejärjestelmä, joka tarjoaa jopa 3 000 tunnin korroosionsuojan.

Korroosio aiheuttaa merkittävää haittaa kaikilla aloilla. Miljoonia liittimiä ja adaptereita käytetään päivittäin haastavissa asiakassovelluksissa, joissa ne altistuvat lannoitteille, mudalle, ilmansaasteille, suolalle ja muille aggressiivisille yhdisteille, jotka voivat aiheuttaa ruostumista. Sähkökemiallisena reaktiona korroosio voi kerran järjestelmään ilmestyttyään levitä kalliisiinkin komponentteihin. Siksi korroosion ehkäisy ja pitäminen poissa järjestelmästä ruostetta parhaiten kestävien komponenttien avulla on erittäin tärkeää. ToughShield Plus on suunniteltu säästämään asiakkaiden aikaa ja rahaa, koska se pidentää putkiliittimien ja adapterien käyttöikää, helpottaa huoltamista ja ehkäisee korroosion leviämistä muihin järjestelmän komponentteihin. Näin laitteiston käyttöaika kasvaa, komponenttien ulkonäkö pysyy hyvänä ja mahdolliset takuukustannukset vähenevät.

Parker panostaa jatkuvasti tuotevalikoimansa kehittämiseen, jotta se voi tuottaa putkiliittimiä ja adaptereita ympäri maailmaa käyttäville asiakkailleen parhaat mahdolliset hyödyt. Asiantuntijat kuluttivat Parker Fluid Connectors Groupin omissa koelaboratorioissa ja sähköpinnoitetoimipisteissä Euroopassa ja Yhdysvalloissa useita vuosia optimaalisen pinnan ja ominaisuuksien kehittämiseen. Uusi pinnoite pohjautuu patentoituun sinkki-nikkeliseokseen, joka passivoidaan kuusiarvoisen kromin kerroksella. Tämä innovatiivinen suojapinnoite takaa erinomaiset kitkaominaisuudet ja hyvän kokoonpanon hallinnan.

ToughShield Plus -pinnoitteen sähköpinnoiteominaisuuksien testaamiseen käytettiin alalla yleisesti hyväksyttyjä menetelmiä. Tuotteen testaamiseen käytettiin esimerkiksi neutraalia suolasumukoetta (NSS-koe) ja syklistä korroosiotestiä. Tuloksena oli, että ToughShield Plus tarjoaa keskimääräistä paremman, 3 000 tunnin korroosiosuojan suolasumukokeessa, mikä tarkoittaa selvää etua asiakkaille markkinoilla oleviin ratkaisuihin verrattuna.

ToughShield Plus on johtavien alan standardien, kuten DIN- ja SAE-standardien, mukainen, samoin kuin ympäristöstandardien RoHs, REACH ja ELV mukainen.

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan