www.engineering-suomi.com
Gemu Group News

Sähkömoottorikäyttöisen GEMÜ eSyLite -toimilaitteen uudet monipuoliset vaihtoehdot

Laajennettu venttiilivalikoima tarjoaa uusia mahdollisuuksia laitteistovalmistukseen. Venttiiliasiantuntija GEMÜ laajentaa sähkömoottorikäyttöisen GEMÜ eSyLite -toimilaitteen kanssa yhteensopivaa venttiilivalikoimaa kolmella uudella venttiilityypillä.

Sähkömoottorikäyttöisen GEMÜ eSyLite -toimilaitteen uudet monipuoliset vaihtoehdot

Sähkömoottorikäyttöisen GEMÜ eSyLite -toimilaitteen uudet monipuoliset vaihtoehdot

Sähkötoimisten venttiilien kattavammasta valikoimasta laitteistojen valmistajat ja omistajat löytävät entistä helpommin käyttötarkoituksiinsa tarkasti sopivan ratkaisun.

Tutun muovisen GEMÜ R629 eSyLite -kalvoventtiilin lisäksi saatavilla ovat nyt myös kalvoventtiili GEMÜ 629, jossa on haponkestävästä teräksestä valmistettu runko, sekä istukkaventtiilit GEMÜ 519 ja 529, jotka soveltuvat yksinkertaisiin sähkömoottorikäyttöisiin avaus-/sulkusovelluksiin.


Sähkömoottorikäyttöisen GEMÜ eSyLite -toimilaitteen uudet monipuoliset vaihtoehdot

Nämä neljä GEMÜ eSyLite -venttiiliä mahdollistavat laitteistojen valmistajille ja omistajille sähkötoimisten laitteistojen aiempaa tehokkaamman käytön. GEMÜ eSyLite -mallisarjan istukkaventtiilit ovat edullinen vaihtoehto laitteistoihin, joissa esimerkiksi suurten nimelliskokojen magneettiventtiilit kuluttavat suhteellisen paljon virtaa. Harvemmilla kytkentäjaksoilla ja keskimääräisillä kytkentänopeuksilla ne hoitavat sulkutehtävät yhtä tarkasti kuin magneettiventtiilit, mutta käyttökustannusten suhteen niiden etuna on alhainen virrankulutus. Laitteisto-optimointia varten GEMÜ eSyLite -mallisarja tuo uusia mahdollisuuksia myös sellaisiin sovelluksiin, joista sähkötoimisten palloventtiilien edulliset vaihtoehdot ovat tähän asti puuttuneet. Näin esimerkiksi automatisointia voidaan uusilla eSyLite-venttiileillä vauhdittaa entisestään. Sellaisiin käyttötarkoituksiin, joissa pneumaattisten venttiilien sijaan on tähän asti turvauduttu käsiventtiileihin, on nyt tarjolla sähkömoottorikäyttöinen vaihtoehto, joka mahdollistaa laitteiston kustannustehokkaan automatisoinnin.

Uudet venttiilit täydentävät GEMÜ eSyLite -mallisarjaa. Lujatekoisessa ja itselukkiutuvassa sähkömoottorikäyttöisessä lineaaritoimilaitteessa on turvapoiskytkentä, joka sisältää ylikuormitussuojan. Optinen asennon näyttö ja manuaalinen hätäkäyttö on integroitu vakiona. GEMÜ eSyLite -toimilaitteella varustettuihin venttiileihin on saatavilla lisävarusteena asennonilmaisin GEMÜ 1215 tai integroitu varavirtamoduuli.

www.gemu-group.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan