www.engineering-suomi.com
NSK

NSK ja thyssenkrupp arvioivat yhteisyritystä autoteollisuudessa

NSK Ltd ja thyssenkrupp AG ovat allekirjoittaneet yhteisymmärryspöytäkirjan (MoU) tutkiakseen mahdollista yhteisyritystä NSK Steeringin ja thyssenkrupp Automotiven kesken. Molemmat yritykset siirtyvät nyt arviointivaiheeseen ennen kuin ne tekevät ennen vuoden 2022 loppua päätöksen mahdollisesta tulevasta yhteistyöstä.

Kummankin yrityksen ohjausliiketoiminta-alueet täydentävät synergisellä tavalla toisiaan hyvin ottaen huomioon tuoteosaamisen, maantieteelliset kohdealueet ja asiakasryhmät. NSK odottaa yritysten yhteisen kapasiteetin mahdollistavan, että yhteisyritys täyttää globaalien autoteollisuusasiakkaiden laaja-alaiset ja erittäin tekniset tarpeet. Tämän ansiosta yhdistetty kokonaisuus voi myös kilpailla tehokkaammin globaalissa ohjausteollisuudessa.

Saimon Nogami, varatoimitusjohtaja, NSK Ltd, toteaa: »NSK Steering ja thyssenkrupp Automotive jakavat samanlaisen asiakaslähtöisen kulttuurin ja pyrkimyksen erinomaisuuteen. Suunnitellun yhteisyrityksen asiakkailleen kaikkialla maailmassa tarjoamilla tuotteilla ja palvelulla on enemmän merkitystä ja arvoa kuin koskaan aikaisemmin.»

Martina Merz, toimitusjohtaja, thyssenkrupp AG, lisää: »Meillä on selkeä tavoite, että kaikki liiketoimintamme ovat markkinoiden kolmen parhaan joukossa. Kun se on järkevää teknologiselta ja strategiselta kannalta, teemme tämän mielellämme vahvat yhteistyökumppanit rinnallamme. Erityisesti autoteollisuudessa koko ja mittakaavaedut ovat avaintekijöitä haluttaessa menestyä globaaleilla markkinoilla. Olemme valmiiksi erinomaisessa asemassa autoteollisuudessa jo nyt. Autoteollisuusosastomme ja NSK Steeringin välinen yhteistyö auttaa meitä edelleen vahvistamaan ja laajentamaan tätä asemaa.»

NSK:n ohjausjärjestelmät keskittyvät sellaisiin innovatiivisiin tuotteisiin kuten kevyt ja kompakti sähköinen ohjaustehostin (EPS), säädettävät manuaaliset ohjauspylväät sekä tuki tehokkaalle energian absorptiolle ynnä kevyet liitokset ja akselit, jotka sisältävät lukuisia toimintoja.

Allekirjoitetun MoU:n myötä molemmat yritykset sopivat vastaavien yritysten ei-sitovasta arviointivaiheesta ilman tuloksia koskevia ennakko-odotuksia. Päätös mahdollisesta yhteistyömallista tehdään ennen vuoden loppua.

1) Martina Merz, toimitusjohtaja, thyssenkrupp AG, sekä Saimon Nogami, varatoimitusjohtaja, NSK Ltd, MoU:n allekirjoitustilaisuudessa


NSK ja thyssenkrupp arvioivat yhteisyritystä autoteollisuudessa

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan