www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker Hannifin esittelee uuden SensoControl SCP04 -paineanturin vetysovelluksiin

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian alan yritys, on julkaissut uuden SensoControl® SCP04 -paineanturin vetysovelluksiin.

Parker Hannifin esittelee uuden SensoControl SCP04 -paineanturin vetysovelluksiin

Uusin tuote on osa Parkerin strategiaa tuoda tekniikkaa uusille markkinoille ja tulevaisuuden sovelluksiin. Vetyä käytetään enenevässä määrin erilaisissa kuljetusvälineissä aina kuorma-autoista ja busseista juniin ja laivoihin. Uudet tuotteet ja ratkaisut ovat tarpeen, jotta vetyä voidaan tuottaa, kuljettaa, tankata ja varastoida. Parkerin SCP04-paineanturi on suunniteltu vastaamaan vedyn koko elinkaaren kemiallisiin ja fyysisiin vaatimuksiin. Anturi on tässä erityisen joustava, sillä sen eri kierteet sopivat laajaan valikoimaan järjestelmäliittimiä.

SCP04-paineanturilla on korkea paineensietokyky. Digitaalisesti kalibroitavana pietsosähköisenä mittakennona se havaitsee 4–1 000 barin paineen. Erikoisliitos kestää alhaisia lämpötiloja, iskuja ja värähtelyä, mikä tekee anturista erityisen kestävän vaativimpiin olosuhteisiin.

Yksiosaisen mallin ansiosta sisäisiä tiivisteitä ei tarvita, eikä vuotoja tapahdu materiaalin väsymisen vuoksi. SCP04 ei sisällä paineensiirtonestettä eikä suuria, paineistettuja alueita. Se on myös tyhjiötiivis ja elastomeeriton. Prosessiliitännät on suunniteltu tiivisteettömiksi vetysovellusten vaatimusten mukaisesti.

Vankka SCP04 on valmistettu ruostumattomasta 316L-teräksestä. Vähäisen läpäisevyyden ansiosta se kestää useita aineita eikä ionisoitu vety haurastuta metallia. Lisäksi anturilla on erinomainen liitettävyys, sillä se sopii erilaisiin saatavilla oleviin liittimiin ja se voidaan määrittää useille eri lähtösignaaleille.

Lisätietoja on osoitteessa https://ph.parker.com/fi/fi/pressure-transmitter-scp04

www.parker.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan