www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker kehittämässä vihreämpää tulevaisuutta bauma 2022 -messuilla

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatiotekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, osallistuu bauma 2022 -messuille ja esittelee avainteknologioiden tuotevalikoimaansa teemalla ”vihreämmän tulevaisuuden suunnittelu ja kehittäminen”.

Parker kehittämässä vihreämpää tulevaisuutta bauma 2022 -messuilla

”Maata liikuttavan” kohokohdan sisältävällä Parkerin kojulla osastolla 215 salissa A4 on alue, jossa yrityksen asiantuntijat pitävät viikon aikana yli 15 puhetta. Puheiden aiheita ovat muun muassa sähköistys, vetykennoteknologiat ja materiaalitiede, esineiden internet, vaihtoehtoisten polttoaineiden toimitusjärjestelmät sekä moottori- ja hydraulisuodatus.

Yritys esittelee erilaisia ratkaisuja rakennus- ja kaivosalalle. Vierailijat voivat tutustua uusiin tuotteisiin ja saada tietoa niiden tekniikasta, ominaisuuksista ja hyödyistä.

”Olemme innoissamme saadessamme esitellä Parkerin uraauurtavia innovaatioita bauma-messuilla lokakuussa. Messut ovat meille täydellinen tilaisuus paljastaa uusimmat vihreämmän tulevaisuuden insinöörityön läpimurtomme, joilla voimme auttaa toimialaa paremman tuottavuuden ja kannattavan kestävyyden tuplahaasteiden kohtaamisessa. Esittelemme luotettavia, optimoituja ratkaisuja, jotka mahdollistavat ajoneuvojen sähköistyksen ja digitalisaation, vähentävät hiilipäästöjä ja mahdollistavat siirtymisen dieseliä käyttävistä alustoista vaihtoehtoisiin polttoaineisiin, kuten biodieseliin tai vetyyn – toimien samalla luotettavasti ja turvallisesti vaativimmissakin ympäristöolosuhteissa”,
sanoo Joachim Guhe, Parkerin President for Europe, the Middle East and Africa (EMEA).

Tänä vuonna Parker käsittelee neljää aihetta, jotka ovat keskeisiä rakennus- ja kaivosalan tulevaisuuden kehitykselle sekä bauma 2022 -messujen kahden pääteeman, kestävyyden ja digitalisaation, mukaisia:

  • energian kehitys kohti vaihtoehtoisia polttoaineita ja vetyä
  • hiilineutraaliuden saavuttaminen sähköistyksen ja hiilettömien rakennusmenetelmien avulla
  • digitalisaation, IoT 4.0:n ja automaation käyttöönotto luotettavuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden parantamiseksi
  • luotettavuuden ja tuottavuuden tehostaminen erityisesti vaativissa olosuhteissa, kuten kaivos- ja rakennusalalla.

Parkerin bauma-viikon ensimmäisiä kohokohtia on bauma Special, asiantuntijoiden 20. lokakuuta pitämä puhetilaisuus. Tilaisuudessa ovat mukana Paul Horvat, Parkerin Motion Systems Groupin VP of Business Development, sekä Shawn Horner, Parkerin Motion Technology Centren VP.

Lue lisää Parkerin esiintymisestä bauma 2022 -messuilla osoitteesta Bauma 2022 (parker.com). Lue lisää Parkerin bauma 2022 -verkkoalustasta osoitteesta https://parker.kubikconnects.com/offroadmachinery2022/home. Vierailijat voivat katsoa tiettyjä Parkerin kojulla tallennettuja esitelmiä ja lukea lisää esitellyistä tuoteratkaisuista.

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan