www.engineering-suomi.com
Dormer Pramet

Dormer Pramet aloittaa uuden terien tuotantohallin rakentamisen

Dormer Pramet laajentaa Tšekin tasavallassa sijaitsevaa Šumperkin tuotantolaitosta uudella 4 500 m2 rakennuksella, jonka on määrä valmistua vuonna 2024.


Maailmanlaajuinen lastuavien työkalujen valmistaja ilmoitti uuden hallin rakentamisesta vuonna 2022 ja aloitti rakennusalueen valmistelut.

Sandvikin toimitusjohtaja Stefan Widing, Sandvik Machining Solutionsin toimitusjohtaja Nadine Crauwels ja Dormer Prametin toimitusjohtaja Eduardo Martin vierailivat työmaalla marraskuussa 2022.

Nyt uuden hallin rakentaminen on alkanut. Se lisää merkittävästi Dormer Prametin kääntöterätyökalujen tuotantoa, sillä ensimmäiset terät toimitetaan uudesta hallista vuoden 2024 loppuun mennessä.

Uuden hallin uusimmat havainnekuvat on julkaistu, ja paikka on yhtiön nykyisen tuotantolaitoksen vieressä. Kun se on rakennettu, siitä tulee koti yrityksen puristus- ja sintrausosastoille. Niiden muuttaminen uuteen halliin vapauttaa tilaa nykyisistä tiloista.

Uusien teknologioiden yhdistämisen ja olemassa olevien hallien koneinvestointien myötä laajennus nostaa terien tuotantokapasiteettia yli 50 %.

Tämä tukee Dormer Prametin suunniteltua myynnin kasvua tulevina vuosina ja sen ansiosta asiakkaat ympäri maailmaa saavat käyttöönsä laajan valikoiman kääntöterätyökaluja eri toimialoille.

https://www.dormerpramet.com/Latest-visuals-of-the-new-Hall-revealedDormer Pramet aloittaa uuden terien tuotantohallin rakentamisen


Dormer Pramet aloittaa uuden terien tuotantohallin rakentamisen
Kuvateksti: Uusimmat tietokoneella luodut havainnekuvat Šumperkin uudesta hallista.

Video 1 - Outside view: https://youtu.be/VAnR2miZ86c

Video 2 - Inside view: https://youtu.be/8gruH8Nv6tQ

Live webcam: https://dormerpramet.panomax.com/sumperk

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan