www.engineering-suomi.com
Scott Safety - 3M

Phantom Vision tarjoaa parannetun käyttömukavuuden asbestin purkutöissä.

Hengityssuojainten asiantuntija Scott Safety parantaa moottoroitua Phantom Vision hengityssuojaintaan hyväksi todetun modernin tekniikan avulla, joka parantaa käyttömukavuutta. Phantom Vision tuottaa puhdasta suodatettua ilmaa asbestin purkutöitä varten uusimpien eurooppalaisten parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Se tarjoaa myös lähes rajoittamattoman näkökentän, helpon dekontaminaation, puhdistuksen ja huollon sekä alhaiset käyttökustannukset.

Phantom Vision tarjoaa parannetun käyttömukavuuden asbestin purkutöissä.
Vedelle altistuminen on luontainen vaara asbestiympäristöissä, sillä vettä käytetään pölyn ja kuitujen tukahduttamiseen ilmassa olevien pitoisuuksien pienentämiseksi sekä dekontaminaatioprosessien aikana. Moottoroidut hengityssuojaimet tarvitsevat virtaa. Kuten tunnettua sähkölaitteet ja vesi eivät sovi yhteen, joten tarvitaan vedenkestävä tuote: Phantom Visionin valukoteloidun moottorin lisäksi veden tunkeutumista estää myös tärkeimpien sähkökomponenttien päällystäminen korkealaatuisella metallilla. Tämä lisää laitteen kestävyyttä ja suojaa lisäksi elektroniikkaa. Tervetullut lisäparannus on myös kasvo-osassa sivulla oleva vedenpitävä, helppokäyttöinen kytkin.
 
Phantom Vision -tuotteen tärkeimmät ominaisuudet:
-Suunniteltu yhdessä moottoroitujen hengityssuojainten käyttäjien kanssa.
-Erittäin kevyt painoltaan ja laaja näkökenttä.
-Vedenkestävät komponentit.
-Optimoitu elektroniikka, moottori ja akku lisäävät kestävyyttä ja luotettavuutta.
-Yksinkertainen huolto ja intuitiivinen kokoaminen käyttöjen välillä.
-Saatavilla kolmessa koossa, jotka sopivat useimmille käyttäjille.
 
Scott Safety -yrityksen Product Line Manager Mark Andrews sanoo: ”Asbestin purkutyöympäristö on vaarallinen ja vaikea. Tavoitteenamme on kehittää ratkaisuja, joissa etusijalla on käyttäjien turvallisuus, sekä toimittaa suojaimia, joihin työntekijät voivat luottaa. Phantom Vision on juuri tällainen. Se tarjoaa parannetun käyttökokemuksen haastavan asbestin purkuprosessin aikana.
 
”Olemme päivittäneet moottoroidun Scott Safety Phantom Vision- hengityssuojaimen näiden näkökohtien mukaan. Se on painoltaan kevyt, mikä auttaa hallitsemaan vaikeaa työtä helpommin.”
 
Phantom Vision tarjoaa mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä käyttäjille töihin, joissa vaaditaan EN12942:n luokanTM3 mukainen moottoroitu hengityssuojain. Lisätietoa osoitteesta www.scottsafety.com/emea

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan