www.engineering-suomi.com
Steute

steute Meditec Medica 2017 -messuilla

Modulaarinen jalkaohjain leikkaussaliin

steute Meditec Medica 2017 -messuilla
steute Meditec esittelee Medica-messuilla uuden modulaarisen jalkaohjainsarjan. MFS-MED GP712 -sarjan koteloon voidaan asentaa erilaisia käyttölaitteita, mukaan lukien pedaalit, painonapit, keinukytkimet ja ristiohjaimet. Käyttölaitteiden lukumäärä voi vaihdella.

Tätä uutta monikäyttöistä jalkaohjainjärjestelmää kehitettäessä ergonomiselle mukavuudelle ja tarkoituksenmukaisuudelle asetettiin suuri painoarvo. Järjestelmää on mukava käyttää litteän kotelon sekä hiljattain kehitettyjen keinukytkinten ja ristiohjainten hyvän tuntopalautteen ansiosta. Laitteeseen saatavan varvasohjaimen ansiosta laite on vieläkin helpompi sijoittaa ideaaliseen sijaintipaikkaan.

Toinen avainominaisuus on järjestelmän hygieeninen suunnittelu: ohjain ja kaikki sen käyttölaitteet ovat hyvin helppoja puhdistaa. Silikonisuojukset tiivistävät kotelon ympäristön vaikutuksilta (IP-suojausluokka X8). Kaikki toiminnot voidaan vaatia suorittavaksi samanaikaisesti useammalta käyttölaitteelta (redundantisti), mikä takaa parhaan operationaalisen turvallisuuden.

Järjestelmältä vaaditaan edullisuutta ja lyhyttä tuotekehitysaikaa. Modulaarinen suunnittelu sekä yhtenäiset kotelot ja muokattavat käyttölaitteet täyttävät tämän vaatimuksen ja säilyttävät samalla korkean laadun ja luotettavuuden.

steute Meditec esittelee MFS-MED GP712 -sarjan ensimmäistä kertaa Medica-messuilla. Tämä laajentaa yrityksen lääketieteellisiä laitteita varten kehitettyä ohjainvalikoimaa jalkaohjainsarjalla, joka sijaitsee yrityksen Classic-sarjan (tavalliset ohjainlaitteet) ja Custom-sarjan (lääketieteellisille laitteille muokatut ohjaimet) puoliväliin.

steute Meditec Medica-messuilla halli 11, esittelypiste J39

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan