www.engineering-suomi.com
LEMO

IAEA:n robotiikkahaaste

LEMO on tukenut sveitsiläistä startup-yritystä nimeltä Rovenso, joka oli yksi Kansainvälinen atomienergiajärjestön IAEA:n robotiikkahaasteen finalisteista.

IAEA:n robotiikkahaaste
Tapahtuma järjestettiin Brisbanessa Australiassa. Tämän haasteen tavoitteena oli löytää robotteja, jotka tulevat auttamaan IAEA-tarkastajia suorittamaan tehtäviään. Tarkemmin ottaen toistuvia mittauksia ja varaston tunnistamistehtäviä vaikeissa olosuhteissa säteilytason ollessa korkea.

"ROVENSO-yrityksen perusajatuksena on juuri tällaisten skenaarioiden automatisointi " sanoo Thomas Estier. "Valmistamme ketteriä robotteja, niin ettei työntekijöiden tarvitse altistua vaaroille haastavassa maastossa tai vaikeissa olosuhteissa. Olemme tästä syystä todella innoissamme voidessamme näyttää miten ROVéo suoriutuu näistä skenaarioista ja voidessamme nähdä toisten tiimien parhaat strategiat sekä voidessamme vertailla erilaisia laitteistoratkaisuja." Koko ROVENSO-tiimi kiittää sydämellisesti kumppaneitaan ja erityisesti LEMO SA -yritystä. "Tähän haasteeseen osallistuminen on ensimmäinen tulos näiden kahden yrityksen pitkäaikaisesta yhteistyöstä. On hienoa löytää Sveitsistä teollisuuskumppaneita, jotka antavat innovaatioille korkean prioriteetin ja oikeasti käyttävät aikaa, energiaa ja rahaa yhteistyöhön startup-yritysten kanssa." sanoo Thomas Estier, Rovenso-yrityksen toimitusjohtaja.
IAEA:n robotiikkahaaste

"Olemme hyvin innoissamme voidessamme osallistua tähän robotiikkahaasteeseen ROVENSO-yrityksen kanssa. Haasteen puitteissa kansainväliset robotiikka-asiantuntijat voivat kilpailla keskenään ja kokeilla uusien robotiikkaratkaisujen sopivuutta ohjaustehtävien suorittamisessa" sanoo Mathieu Menet, LEMO-yrityksen Innovaatiojohtaja. "Tämän kilpailun lisäksi pitkäaikainen yhteistyömme Rovenson kanssa mahdollistaa sen, että LEMO voi laajentaa ratkaisuvaihtoehtojaan kehittämällä erityisesti robotiikkateollisuuteen tarkoitetun liitintuotevalikoiman."

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan