www.engineering-suomi.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Uudet ProSoft Technology® 802.11abg -radiolaitteet tehostavat Ethernet-pakettien välitystä vaativien teollisuusprotokollien tueksi

ProSoft Technology® -merkin valmistamat RLXIB-IHW-radiolaitteet ovat 802.11 -yhteensopivia. Ne on kehitetty tukemaan erityisesti teollisuusprotokolliin perustuvan vilkkaan tietoliikenteen välitystä mahdollisimman tehokkaasti.

Uudet ProSoft Technology® 802.11abg -radiolaitteet tehostavat Ethernet-pakettien välitystä vaativien teollisuusprotokollien tueksi
802.11abg -radiolaitteet…
Wi-Fi (jolla tarkoitetaan IEEE 802.11 -standardisarjaa) sisältää teollisuusautomaatiosovellusten kannalta erittäin hyödyllisiä toimintoja: se on turvallisuustasoltaan erittäin hyvä (802.11i), joustava ja yhteentoimiva järjestelmä. Wi-Fi on alun perin suunniteltu vain toimisto- ja kotikäyttöön. Teollisuusprotokolliin perustuvassa tiedonsiirrossa tällä voi olla rajoituksensa, jotka aiheuttavat ongelmia tehdasautomaatiojärjestelmissä (vakiojärjestelmien ongelmat liittyvät yleensä Ethernet-pakettien siirtämiseen radioteitse). Sen lisäksi, että RadioLinx-tuotteet tukevat standardia, niihin sisältyvien toimintojen avulla voidaan optimoida vilkas teollisuusprotokolliin perustuva tietoliikenne.
Uusi RadioLinx RLXIB-IHW merkitsee uusia langattomuuden etuja teollisuusautomaatiosovelluksissa. Koska RLXIB-IHW tukee 802.11abg-standardeja, automaatiosuunnittelija tarvitsee kenttätyössä entistä vähemmän aikaa ohjelmointiin, kunnossapitoon ja muihin työvaiheisiin: hänen ei esimerkiksi tarvitse mennä kaapille (joka on usein hankalassa paikassa), avata ovea (mihin tarvitaan yleensä avain), yhdistää tietokonetta PLC-yksikköön (mikä edellyttää sopivaa sijoituspaikkaa tietokoneelle PLC-yksikön lähellä kaapelin sallimissa rajoissa).

… teollisuusprotokollien tarpeisiin
Sen lisäksi, että RadioLinx RLXIB-IHW täyttää 802.11 -standardit, se tukee myös optimoitua tietopakettien välitystä. Vilkkaan tietoliikenteen vuoksi useimmat Wi-Fi-ratkaisut eivät sovellu teollisuusautomaation tarpeisiin (usein toistuvien siirtohäviöiden vuoksi). RadioLinx RLXIB-IHW -laitteessa käytetään ProSoft Technologyn kehittämää erityistä signaalinkäsittelyalgoritmia tietopakettiliikenteen tehostamiseen. Sen ansiosta koko kaistanleveys saadaan tehokkaammin käyttöön ja järjestelmän välityskyky yltää teollisuusautomaatiosuunnittelijoiden edellyttämälle tasolle.

Teollisuusautomaatiosovellukset
RadioLinx RLXIB-IHW:ssä käytetään Power over Ethernet (PoE) -järjestelyä. Radiolaite kytketään langalliseen Ethernet-verkkoon ja saa virtansa yhden ainoan kaapelin avulla kahden sijasta. Tämä nopeuttaa ja helpottaa asennusta ja vähentää käyttöönottoon kuluvaa aikaa.
Lisäksi RadioLinx RLXIB-IHW tukee sarjakotelointia. Siksi sarjalaitteiden liittäminen on helppoa, ja ne voidaan integroida ne osaksi ohjausjärjestelmän koko Ethernet-arkkitehtuuria.
Tämä uusi RLXIB-IHW-radiolaite on yhteensopiva edeltäjänsä RLX-IHW:n kanssa ja lisää tehokkuutta sekä IEEE 802.11bg -standardin (2,4 GHz:n kaista) että 802.11a -standardin (5 GHz:n kaista) mukaisissa asennuksissa: entistä tehokkaampi prosessori nopeuttaa datan ja signaalin prosessointia, mikä näkyy käyttäjälle entistä parempana välityskykynä.
RadioLinx RLXIB-IHW -radiolaitetta voidaan käyttää isäntälaitteena (Industrial Hotspot™), toistimena tai etäsolmuna. Laitteesta on saatavissa myös pelkkä asiakasversio (RLX-IESC). Se mahdollistaa etälaitteiden edullisen kytkennän.
Koska RLXIB-IHW ja RLX-IESC ovat teollisuuden radiolaitteita, niissä on teollisuuskäyttöön suunniteltu kotelo ja erittäin laaja lämpötila-alue. Ne täyttävät isku- ja tärinäsietoisuusvaatimukset, niillä on räjähdysvaarallisten tilojen sertifioinnit ja ne soveltuvat myös DIN-kiskoasennukseen.
Kaikilla ProSoft Technology -tuotteilla on 3 vuoden takuu ja rajoittamaton tekninen tuki.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan