www.engineering-suomi.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Wireless Designer: uusi ainutlaatuinen ohjelmistotyökalu teollisuuden langattomiin projekteihin

ProSoft Technology® on kehittänyt ainutlaatuisen ohjelmistoratkaisun automaatioinsinöörien avuksi teollisuuden langattomien verkkojen suunnittelua ja määrittelyä varten: ProSoft Wireless Designer (PWD).

ProSoft Wireless Designer: uusi ainutlaatuinen ohjelmistotyökalu teollisuuden langattomiin projekteihin
Helppokäyttöinen
Radiotaajuiseen tiedonsiirtoon erikoistumattomille ammattilaisille suunniteltu ProSoft Wireless Designer (PWD) yksinkertaistaa langattomien verkkojen suunnittelu- ja määritystehtäviä. Ohjelmiston opastettuihin toimintoihin perustuva käyttöliittymä on helppokäyttöinen. ProSoft Wireless Designer muodostaa aukottoman visuaalisen kaavion langattomasta arkkitehtuurista. Käyttöliittymän näytöt auttavat kuvaamaan ja määrittämään tarkasti langattoman verkon keskeiset parametrit:
– radiolaitteen tyyppi, taajuusalue, maakohtaiset radiokanavat ym.
– kaapelien pituudet ja tyypit
– tarvikkeet, kuten ukkossuojaus, kaapelisovittimet, antennit jne.
– kunkin radiolaitteen GPS-koordinaatit (ulkosovelluksissa).

Kun käyttäjä määrittää langattoman verkkoprojektinsa, ProSoft Wireless Designer tarkistaa tiedonsiirron laadun kullekin yksittäiselle yhteydelle radiolaitteiden välillä etäisyyksien ja suositeltavien lisätarvikkeiden mukaisesti. Erityisesti ohjelmisto arvioi signaalivoimakkuutta ja tiedonsiirron oletettua laatua etäisyyden, välityskyvyn, paikallisten määräysten, valittujen tarvikkeiden (kaapelien ja muiden tarvikkeiden häviöt, antennivahvistukset jne.) pohjalta.

Langattoman projektin määrityksen lopuksi luodaan tekninen dokumentti. Siinä eritellään langaton verkko seikkaperäisesti ja kuvataan tyhjentävästi kunkin noodin tarvikkeet (auttaa talousarvion laadintaa) ja kukin linkki (tiedonsiirron laatu). ProSoft Wireless Designer tuottaa yksityiskohtaisen luettelon tarvikkeista, joita langattoman verkon asennukseen tarvitaan (yksittäiset radiolaitteet, kaapelit, ukkossuojaukset, liittimet, antennit ja muut tarvikkeet). Ohjelmisto arvioi myös kunkin yksittäisen linkin laatua määrittelyvaiheessa valitun laitteiston ja tehotasoasetusten perusteella (paikalliset määräykset ottaen huomioon).

Yksityiskohtaiset tiedot (laiteluettelo, tarkat asetukset ja langattomien linkkien laatu) ovat välttämättömiä ja erittäin hyödyllisiä asennuskohteen valmistelussa ja raportoinnissa, langattoman ratkaisun asennuksessa ja käyttöönotossa sekä verkon valvonnassa ja kunnossapidossa. Siksi ProSoft Wireless Designer tallentaa tiedoston myös vakioidussa CSV-tiedostomuodossa, jolloin tärkeät tiedot on helppo sisällyttää määritysraportteihin, tekniseen dokumentaatioon, huolto-ohjekirjoihin jne.

ProSoft Wireless Designer -ohjelmistoon sisältyy myös tietokanta, jossa kuvataan kaikki RadioLinx-radiolaitteet, -antennit, -kaapelit, -liittimet ja muut ProSoft Technologyn nykyisin markkinoimat tarvikkeet..

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan