www.engineering-suomi.com
EMITECH

Environne'Tech asentaa uuden tilavan kaksiakselisen seismisen penkin.

Emitech-ryhmään kuuluva Environne'Tech käynnisti 2017 "Bourgoin-Jallieu 2020" -teollisuushankkeen, johon kuuluu yrityksen testikeskuksen laajennus laitteiden pätevyysvaatimuksien testausta ja ympäristötestausta varten. Uusi 800 neliömetrin rakennus on 10 m korkea ja se on tarkoitettu suurikokoisten kappaleiden testaukseen. Tällaisia ovat esimerkiksi ilmailu- ja rautatiekomponentit samoin kuin kokonaiset ajoneuvot tai suurikokoiset rakennelmat. Rakennus on varustettu erikoistiloilla kuten 93 kuutiometrin ilmastokaapilla ja aivan äskettäin testilaitteisiin lisätyllä tilavalla seismisellä penkillä.

Environne'Tech asentaa uuden tilavan kaksiakselisen seismisen penkin.
Seismisen testauksen kysyntä on kasvanut merkittävästi ja vaatimukset ovat kasvaneet monilla alueilla. Tähän ovat vaikuttaneet sekä ydinvoimaloiden "Grand Carenages" -uusimisohjelma että Fukushiman onnettomuus. Vastatakseen tähän trendiin Environne'Tech päätti investoida juuri tätä tarkoitusta varten tarkoitettuihin laitteisiin.

Environne´Techin nykyiseen penkkiin verrattuna uuden seismisen penkin testikapasiteetti on jopa viisinkertainen ja siinä voidaan käyttää painavampia ja tilavampia testikappaleita. Uusi pöytä, jota käytetään komponenttien pätevyysvaatimuksien testaukseen, on mitoiltaan 1200 x 1200 mm. Seisminen penkki käyttää samanaikaisesti kahta akselia enintään 150 kN voimalla. Sen maksimi hyötykuorma on 3000 kg mitattaessa kokonaisspektrumia ja 500 kg mitattaessa komponenttispektrumia.

Se on tarkoitettu kaiken tyyppisille laitteille, joiden on pysyttävä toimintakuntoisina ennen maanjäristystä ja sen jälkeen. Ydinvoimateollisuuden kohdalla tämä käsittää voimalaitoksen turvallisuuslaitteet, ohjauslaitteet, räkit, sensorit, liittimet, valaistuksen, hanat ja venttiilit.

Se vastaa tarpeisiin myös muilla markkinoilla, joissa esiintyy moniaksiaalista kuormitusta, esimerkiksi auto-, rautatie- ja ilmailuteollisuus.

Uuden penkin ominaisuudet täydentävät nykyisen penkin ominaisuuksia. Penkit mahdollistavat kompleksisten hydraulisten riippuvuuksien (paineistus ja/tai nestekierto) ja sähköisten riippuvuuksien (jännitteiden, virtojen, lämpötilojen, lyhyiden sähkökatkojen jne. kytkentä ja seuranta) muodostamisen ja niiden ohjaamisen erilaisten sensorien avulla (kiihtyvyys, liike, paine jne.). Laitteet on testattu oikeissa käyttöolosuhteissa.

Paitsi että toisen seismisen penkin lisääminen kaksinkertaistaa testauskapasiteetin, se myös tarjoaa Environne´Techin asiakkaiden testikampanjoihin lisää joustavuutta. Tämä tekee palvelusta nopeampaa ja lyhentää läpimenoaikoja huomattavasti.

www.environnetech.fr

www.emitech.fr

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan