www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

PROFIsafe-moduulilla parempaa turvallisuutta

Tehtaan ja koneiden toiminnan turvallisuus on erittäin tärkeää tuotannon kannalta. SK TU4-PNS PROFIsafe -käyttöliittymämoduulin ansiosta NORD pystyy tarjoamaan entistäkin parempaa turvallisuutta. Tämä valinnainen moduuli täyttää tiukimmatkin turvallisuusvaatimukset, mahdollistaa useiden turvallisuuskomponenttien joustavan integroinnin ja takaa tietoturvallisen kommunikoinnin PROFINET-ympäristöissä.

PROFIsafe-moduulilla parempaa turvallisuutta
NORD_PROFIsafe.jpg: NORD DRIVESYSTEMSin PROFIsafe täyttää tiukimmatkan turvallisuusvaatimukset ja takaa tietoturvallisen kommunkikoinnin PROFINET-ympäristöissä

PROFIsafe on maailman johtava ja yleisesti käytetty tuotanto- ja prosessiautomaation turvallisuussovellusteknologia. SIL3 :lla ja PLe:llä (Performance level e) luokassa 4 varustettu vikaturvallinen yhteysprotokolla täyttää tiukimmatkan turvallisuusvaatimukset. Yhdessä ohjelmoitavan turvallisuuslogiikkaohjaimen kanssa käyttölaite-elektroniikka kommunikoi luotettavasti PROFIsafen kautta PROFINETissä.

Turvalliset syöte- ta tuotostoiminnot, esimerkiksi hätäkytkimilleja valosuluille, voidaan yhdistää sovellukseen kaapeliliittimillä. Käyttölaitteen turvallista toimintaa valvomaan voidaan yhdistää pulssianturi. Moduuli on varustettu kahdella redundantisti toimivalla mikroprosessorilla, ja se valvoo itse itseään.

Erilaiset turvaliiketoiminnot ovat helposti integroitavissa järjestelmään ja laajentavat näin käyttölaiteyksiköiden turvakatkaisintoimintoja: SLS (Safety Limited Speed, turvallisuussyistä rajoitettu nopeus), SSR (Safe Speed Range, turvallinen nopeusalue), SDI (Safe Direction, turvallinen suunta), SOS (Safe Operation Stop, turvallinen käytön lopetus) and SSM (Safe Speed Monitor, turvallisen nopeuden valvonta). Näin PROFIsafe-moduuli tarjoaa kattavaa turvallisuutta tehtaiden ja koneiden luotettavaan käyttöön.

Moduuli sopii sekä ohjauskaappiasennukseen että hajautettuun asennukseen ja on saatavilla NORDAC LINK-, NORDAC FLEX- JA NORDAC PRO -muuttajasarjoille.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan