www.engineering-suomi.com
Steute

Langattoman anturin ja IT-järjestelmän välinen askelma

Sensor Bridge sWave.NETin® väliohjelmistona

Langattoman anturin ja IT-järjestelmän välinen askelma
Steuten ”wireless” -liiketoimintayksikkö esittelee Sensor Bridgen, uuden ja tärkeän komponentin sen langattomalle verkolle, sWave-NETille®. Klassisena väliohjelmistona tämä ohjelmiston rajapinta käsittelee kaikki langattomista kytkinlaitteista kentällä vastaanotetut ja tukiasemien niputtamat viestit. Sitten Sensor Bridge ketjuttaa viestit tähän käyttötarkoitukseen rekisteröityihin sovelluksiin.

sWave.NET® Sensor Bridgen asennus tehtaassa sulkee aukon toisaalta korkeiden tuotantohallien turvallisuusvaatimusten sekä toisaalta digitaalisten palveluiden integroidun maailman välillä. Sensor Bridge toimii ”kääntäjänä” eri protokollien ja sWave.NET® langattoman verkon hallintatason välillä.

Yksinkertaistettu tietojen integrointi, turvallinen paikallinen esikäsittely sekä tarkat käyttötilastot ovat Sensor Bridgen muita toimintoja, jotka tekevät sen keskitetyksi datahubiksi uusimmille tuotantoympäristöille ja liiketoimintamalleille teollisuudessa.

Rajapinnan yleiskäyttöisen yhdistettävyyden ansiosta sWave.NET® Sensor Bridge voidaan integroida kaikenlaisiin tuotantoympäristöihin. Tuettujen protokollien valikoima kasvaa jatkuvasti, ja tällä hetkellä se sisältää mm. REST (XML/json), http(s) -ilmoitukset ja MODBUS TCP:n, joihin mihinkään ei tarvita lisälaitteita.

Ensimmäiset käyttösovellukset sWave.NET® Sensor Bridgelle toteutetaan E-Kanban-järjestelmissä ja tiedonsiirrossa automatisoitujen vihivaunujen (AGV) ja niitä hallitsevien ohjausjärjestelmien välillä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan