www.engineering-suomi.com
Steute

steute Powtech-messuilla

Extreme-sarjan kytkinlaitteita ja antureita bulkkitavaran käsittelyyn

steute Powtech-messuilla
Ne hankaavat, kuten sementtipöly ja hiekka; ne syövyttävät, kuten lannoitteet; tai ne ovat räjähdysherkkiä, kuten kaikki orgaaniset pölyt. Pölyjen ominaisuudet asettavat usein korkeat vaatimukset niiden kanssa kosketuksiin joutuvien kytkinlaitteiden suunnittelulle. Ja aivan kuin tämä ei olisi tarpeeksi, laitokset joissa näitä aineita käsitellään sijaitsevat usein ulkona, missä kosteus ja äärimmäiset lämpötilat asettavat sähköisille komponenteille lisähaasteita. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, näissä ympäristöissä sijaitsevia kytkinlaitteita käsitellään usein kovakouraisesti ilman huoltoa tai huomiota.

Kaikki tämä mielessä steuten Extreme-yritysyksikkö kehittää ja valmistaa lujatekoisia ja kestäviä kytkinlaitteita. Olemme jälleen tänä vuonna Powtech-messuilla (halli 1, esittelypiste 327) esittelemässä juuri tähän sovellusprofiiliin tarkoitetun tuotevalikoimamme.

Extreme-valikoiman kaksi viimeisintä lisäystä ovat asentokytkinsarjat Ex 97 ja Ex 99, jotka noudattavat vakiomitoituksia DIN EN 50047 ja DIN EN 50041. Ne kestävät syövytystä ja ovat pölytiiviitä sekä äärimmäisen iskunkestäviä. Niitä voidaan käyttää pölytilaluokissa 21 ja 22 sekä kaasutilaluokissa 1 ja 2. Niiden erityisominaisuuksiin kuuluu myös käytettävyys jopa -60 °C pakkaslämpötilassa. Tällaisen kytkinlaitteen tyypillinen sovellus on käyntioven tai huoltoluukun asennon seuraus tai bulkkitavaran käsittelyssä käytettävien koneiden liikkuvien osien ääriasento.

Vaihtoehtona sähkömekaanisille kytkinlaitteille steute valmistaa myös sylinterimäisiä Ex RC M 20 KST -magneettiantureita, jotka on valmistettu iskunkestävästä muovista ja jotka myös ilmaisevat aitoja Extreme-ominaisuuksia. Ne esimerkiksi toimivat luotettavasti jopa -60 °C lämpötilaan asti ja pystyvät silti täyttämään Ex-standardointiviranomaisten vaatiman 7 Joulen iskunkestävyystestin. Ja koska ne on tiivistetty täydellisesti, ne ovat äärimmäisen kestäviä jopa kaikkein pölyisimmissäkin olosuhteissa.

steute Powtech-messuilla, halli 1, esittelypiste 327

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan