www.engineering-suomi.com
Steute

Täysin uusi rakenne

Hätäkatkaisin äärimmäisiin olosuhteisiin

Täysin uusi rakenne
ZS 92 S-sarjallaan steuten liiketoimintayksikkö "Extreme" esittelee hätäkatkaisinten uuden sarjan, jotka on suunniteltu erityisesti äärimmäisiin olosuhteisiin. Esimerkiksi valettu alumiinikotelo on hyvin vankka ja monipinnoitettu (passivointi, pohjustus, jauhepinnoitus).

Valmistusprosessin aikana steuten suunnittelijat laskivat uudelleen koko hätäkatkaisinjärjestelmän ja voivat näin vähentää merkittävästi sekä tarvittavaa voimaa että matkaa hätäpysäytystoiminnon käyttämiseksi. Tämä helpottaa kytkimen käyttöä ja se tarkoittaa myös, että kaikki asiaan liittyvät kansainväliset standardit (esim. hätäpysäytyksen kytkinlaitteet hätäkatkaisimille ja jatkuvaan kuljetushihnojen turvallisuuteen) täyttyvät.

Kytkinlaitteen monipuolisuudella on myös tärkeä rooli sen kehityksessä. ZS 92 S voidaan toimittaa yhdeksällä eri vapautusvivun sijoittamisella ja avausmekanismilla. Tämä tarkoittaa, että se voidaan asentaa lähes minne tahansa, myös ensimmäistä kertaa laitteen takapuolelle.

Asennusmitat ovat samat kuin sen edeltäjässä, ZS 91:ssa, ja siinä on muita saatavilla olevia hätäkatkaisimia, mikä tekee sen jälkiasennuksesta helppoa olemassa oleviin uudella kytkimellä varustettuihin (kuljetin) laitoksiin.
ZS 92 S:n käyttäjille saatavilla olevat vaihtoehdot sisältävät LED-merkkilampun ja kytkimen liittämisen luonnostaan turvalliseen "Dupline Safe" -protokollaan integroidun plug-in-turvaväylämoduulin kautta.

ZS 92 S:ää voidaan käyttää vaikeissa olosuhteissa, joissa lämpötilat ovat -40 - +85°C, ja johtojen pituuden max. 2 x 100 m. Uusi hätäkatkaisin on saatavilla nyt, ja sen perässä tulee pian uusi hihnankohdistuskytkin ZS 92 -sarjassa. Versiot kaasu- ja pölyräjähdysherkkiin ympäristöihin ovat valmisteilla.

www.steute.co.uk

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan