www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS SPS IPC Drives 2018 -messuilla

Hajautettua käyttölaiteteknologiaa tulevaisuuden digitaaliselle tehtaalle

NORD DRIVESYSTEMS SPS IPC Drives 2018 -messuilla
NORD_LogiDrive.jpg: Nord esittelee SPS IPC Drives 2018 -messuilla muun muassa NORDAC LINK -taajuusmuuttajan, jota käytetään myös erittäin tehokkaissa LogiDrive-järjestelmissä.

NORD DRIVESYSTEMS esittelee hajautettuja ja älykkäitä käyttölaitekonseptejaan SPS IPC Drives 2018 -messuilla hallissa 3A messuosastolla 465 27.-29.11.2018. Keskeisiin tuoteuutuuksiin kuuluvat NORDAC LINK -kenttäjakolaitesarja ja NORDAC FLEX sekä tehokas plug-and-play -ominaisuudet tarjoava LogiDrive.

NORDin hajautetut käyttölaitekomponentit ovat vapaasti konfuguroitavissa, ja ne voidaan joustavasti sovittaa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden käyttöalueet ulottuvat kuljetinteknologiasta ja intralogistiikasta sekä pakkaus-ja elintarviketeollisuudesta aina pumppaustekniikkaan asti. NORDAC LINK -kenttäjakolaitesarja on saatavilla taajuusmuuttajana (7,5 kW:iin asti) ja myös moottorikäynnistimenä (3 kW:iin asti). Erinomaiset plug-in -ominaisuudet helpottavat ja nopeuttavat asennusta. Järjestelmän käyttöönotto ja huolto hoituvat nopeasti integroidulla huoltokytkimellä ja paikallisella manuaalisella ohjauslaitteistolla. NORDAC FLEX -muuttaja (22 kW:iin asti) on varustettu integroidulla ohjelmoitavalla logiikkaohjaimella ja POSICON-sijainninohjauksella – aivan kuten NORDAC LINK. Muuttajiin integroitu ohjelmoitava logiikkaohjain vähentää korkeamman tason ohjauksen tarvetta ja mahdollistaa modulaarisen automaation. Se pystyy käsittelemään antureilta ja toimilaitteilta tulevaa tietoa ja käynnistää tarvittaessa suoraan vaiheittaisen ohjauksen. Moottorin yhteyteen asennettava NORDAC FLEX -taajuusmuuttaja on modulaarisesti skaalattavissa eräkoosta 1 alkaen ja tarjoaa toimintaturvallisuuden suhteen useita vaihtoehtoja.

Kustannusten karsintaa standardoinnin avulla

Käyttölaiteteknologian älykkään verkottumisen lisäksi tarvitaan usein myös erityisiä taloudellisia ratkaisuja, joihin voidaan päästä esimerkiksi versioiden lukumäärää pienentämällä. LogiDrive-järjestelmiensä kautta NORD tarjoaa myös huolto- ja ylläpitoystävällistä plug&play-teknologiaa. Nämäkin tärkeä osa käyttölaiteteknologiaa. Nämä koostuvat energiatehokkaista standardoiduista IE4-vaihdemoottoreista, 2-portaisista kartiovaihteista ja hajautetuista taajuusmuuttajista, joilla varmistetaan prosessien ja kustannusten optimointi.

Tee käyttölaiteteknologiasi asetukset verkossa

Asiakkaat voivat itse konfiguroida tarvitsemansa käyttölaiteratkaisun NORDin vakiotuoteportfoliosta myNORD-asiakasportaalissa: yksinkertaista, helppoa ja nopeaa. Selkeän käyttöliittymänsä, selväpiirteisen rakenteensa ja intutitiivisen navigointinsa ansiosta alusta on erittäin käyttäjäystävällinen. Tarjoukset tuotetaan suoraan, ja nykyisen tilauksen ja toimituksen tilaa voidaan seurata jatkuvasti. 3D-mallit, mittapiirustukset ja luonnospiirustukset ovat saatavilla kaikille vakiotuotteille.

Uusi tuote: Huolto sovellusta käyttämällä

NORDCON-sovelluksen ja siihen liittyvän NORDAC ACCESS BT -bluetooth-muistitikun avulla yritys on mahdollistanut kaikkien NORD-käyttölaitteiden mobiilin käyttöönoton ja huollon. Ohjauspaneeliperustainen visualisointi helpottaa käyttölaitteen valvontaa ja vianetsintää. Käyttölaitteiden parametrien asetus on helppo tehdä avustustoiminnon avulla, ja parametreihin pääsee nopeasti käsiksi. Sovellus tarjoaa myös muita käteviä toimintoja kuten varmuuskopioinnin, tietojen palautuksen ja oskilloskoopin.

NORD DRIVESYSTEMS SPS IPC Drives 2018 -messuilla
NORD_NORDAC_FLEX_SK200E.jpg: Hajautettu NORDAC FLEX SK 200E on NORDin joustavin taajuusmuuttaja. Se asennetaan moottorin yhteyteen, on helppo huoltaa ja sovitettavissa asiakkiaiden kaikkiin käyttötarkoituksiin skaalattavan toimintansa ansiosta.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan