www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Secon Double Quattromill® 14 maksimoi pienitehoisten koneiden suorituskyvyn

Seco Toolsin uusi Double Quattromill® 14 -jyrsin mahdollistaa konepajojen pienitehoisten koneiden suorituskyvyn maksimoinnin ja tehostaa tasojyrsintää. Tasojyrsimen kaksipuolisissa kääntöterissä on 8 teräsärmää, jotka tekevät jyrsinnästä kustannustehokasta ja mahdollistavat entistäkin suuremman lastuamissyvyyden rouhinta-, väliviimeistely- ja viimeistelysovelluksissa. Double Quattromill® 14 -jyrsin on pienempi versio suuremmasta tehokkaammille koneille soveltuvasta Double Quattromill® 22 -jyrsimestä.

Secon Double Quattromill® 14 maksimoi pienitehoisten koneiden suorituskyvyn

HQ_IMG_Double_Quattromill_14_white_20186034.jpg

Double Quattromill® 14:n asetuskulmat ovat 45° tai 68° maksimilastuamissyvyyksien ollessa 6 mm (0,236”) ja 8 mm (0,315”). 45° jyrsin sopii erinomaisesti heikoille ja epävakaille kappaleenkiinnityksille, koska lastunpaksuus on ohuempi. Silloin voidaan syöttöä nostaa. Suurempiin lastuamissyvyyksiin soveltuvan 68° jyrsimen kääntöterän sisäympyrä (I.C.) on samankokoinen kuin 45°:n kulmassa, mutta suurempi asetuskulma mahdollistaa koneistuksen lähempänä kiinnittimiä ja olakkeita. Toisin kuin vakiomallisten tangentiaalisten tasojyrsinten kääntöterät, Double Quattromill® 14 mahdollistaa avoimen lastutilan ja pienemmät lastuamisvoimat sekä pienemmän tehontarpeen. Näin myös työkalun käyttöikä pitenee.

Double Quattromill® 14 -jyrsinrungot ovat saatavana kiintein teräsijoin tai kasettiversiona, vakio- tai tiheähampaisena sekä metri- tai tuumaversiona. Tämän lisäksi Seco on käyttänyt Double Quattromill® 14 -jyrsinrungon lastutilan pinnoissa uutta pintakuviointia, joka parantaa lastunhallintaa, lastunpoistoa sekä kestävyyttä.

Double Quattromill® 14 -jyrsimeen on saatavissa kolme kääntöterälaatua erilaisin lastunmurtajin. ME10-geometriaa suositellaan työstettäessä tarttuvia materiaaleja, kuten titaania ja ruostumatonta terästä. M10-geometriassa on terävämpi pääsärmä ja pienempi suojaviiste, jolloin saavutetaan pienemmät lastuamisvoimat. Se soveltuu hyvin tarttuvien materiaalien, joidenkin työkaluterästen ja superseosten työstämiseen heikkotehoisillakin koneilla. Kolmesta kääntöterägeometriasta M16 takaa parhaan kulutuskestävyyden, kun työstetään terästä, työkaluterästä ja valurautaa.

Lisätietoja Double Quattromill® 14 -jyrsimestä saat paikalliselta Seco-edustajalta tai Double Quattromill® 14 -tuotesivulta.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan