www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Helppokäyttöinen ja tarkka digitaalinen avarruspää vähentää hävikkiä

Seco Axiabore™- ja Axiabore Plus™ -avarruspäillä eliminoidaan koneistajan tekemiä virheellisiä halkaisija-asetuksia, jotka johtavat helposti hävikkiin. Avarruspään laaja digitaalinen näyttö nopeuttaa ja tehostaa säätöä ja asetusten tekemistä.


”Avarruspäät vaativat yleensä ammattitaitoisen käyttäjän tekemän tarkan säädön”, sanoo Secon tuotepäällikkö Kavita Dandge. ”Digitaaliset avarruspäät sopivat konepajoille, joilla on pulaa osaavasta työvoimasta, sillä niissä on käännettävä digitaalinen näyttö, jonka avulla kaikentasoiset koneistajat voivat tehdä asetukset ilman virheitä.”

Nopea ja helppo halkaisijan asetus Secon Digitaalisella avarruspäällä
Halkaisijamitan siirtymä on olennainen tekijä avarrustarkkuuden kannalta. Secon digitaaliset ja aksiaaliset Axiabore- ja Axiabore Plus -avarruspäät näyttävät tarkat siirtymäarvot digitaalisella näytöllä asetuksen aikana. Laaja näyttö toimii kaikkien Secon digitaalisten avarruspäiden kanssa ja sen kääntöominaisuus takaa hyvän luettavuuden jopa työstökoneen sisällä.

Ilman digitaalista näyttöä avarruspään halkaisijamitan asetus vie huomattavasti aikaa, koska mittatieto luetaan pieneltävaikeastiluettavalta asteikoita. Secon digitaalisilla Axiabore- ja Axiabore Plus -avarruspäillä säädöt saadaan tehtyä tarkasti ja inhimilliset virheet vähenevät lähes olemattomiin. Secon digitaalinen avarruspää, sen leveä ja helppolukuinen näyttö sekä kätevät painikeohjaimet lyhentävät asetusaikaa ja parantavat siten tehokkuutta ja tuottavuutta.


Helppokäyttöinen ja tarkka digitaalinen avarruspää vähentää hävikkiä
Seco Digital Axiabore head parts

Helposti ladattava näyttö ilman epäpuhtauksia
Secon digitaalinen säätölaite on monipuolinen. Siinä ei ole paristoja vaan se ladataan USB:n kautta ja se kiinnittyy avarruspäähän tiiviisti magneeteilla. Koska paristoja ei tarvitse vaihtaa, työkaluun ei pääse paristojen vaihdoista aiheutuvia epäpuhtauksia. Secondigitaalisissa Axiabore- ja Axiabore Plus -avarruspäiden paristovapaa tiivis rakenne pitää pölyn ja jäähdytysnesteen pois työkalusta. Digitaalisen näytön yksi latauskerta kestää 200 mittauksen ajan.


Helppokäyttöinen ja tarkka digitaalinen avarruspää vähentää hävikkiä
Digital Axibore and digital display

Monipuoliset työkalukoot ja liitännät*
Secon valikoimassa on viisi eri kokoista digitaalista ja aksiaalista Axiabore- ja Axiabore Plus -avarruspäätä. Ne sopivat Secon analogisiin aksiaalisiin työkaluihin minimihalkaisijan ollessa 2 mm. Avarruspäät sopivat ulkohalkaisijaltaan 2–57 mm:n sorvaushalkaisijoihin (0,078–2,24″) ja uritushalkaisijoihin 19–96 mm (0,75–3,78″).

Avarruspäissä on Graflex®-, Seco-Capto™- ja HSK-A63-liitännät, joten niillä saadaan aikaan reikiä, joiden halkaisijat ovat tarkkuudeltaan IT5 -tasoa ja pinnanlaatu Ra 0.6 -tasoa. Axiabore-avarruspäät sopivat hienoavarruksen halkaisijoihin 2–20 mm (0,078–0,78″). Jos käyttö edellyttää halkaisijaa 6–108 mm (0,236-4,25″), valitse monipuoliset Axiabore Plus -avarruspäät.

www.secotools.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan