www.engineering-suomi.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Ota käsiisi live-toimintomuuttujasi iPhonestasi käyttämällä ProSoft Technology Industrial Hotspotteja

Käyttämällä iPhonen alustassa Sweet William Automationin uutta ScadaMobile –sovellusta insinöörit voivat tarkkailla ja kontrolloida arvoja EtherNet/IP- tai Modbus TCP/IP –verkossa hyödyntämällä iPod Touch:in tai iPhonen sisäänrakennettua Wi-Fi-korttia sekä ProSoft Technology Industrial Hotspot –ratkaisua.

Ota käsiisi live-toimintomuuttujasi iPhonestasi käyttämällä ProSoft Technology Industrial Hotspotteja
ProSoft Technology (Klinkmann Automaatio Oy:n edustamana) on tyytyväinen voidessaan esittää Industrial Hotspotin radiosarjan tuen SweetWilliam Automationin uuden ScadaMobile-sovelluksen yhteydessä iPhone/iPod –alustalle. Sovellus on suunniteltu tarjoamaan insinööreille pääsy livetoimintojen hallintamuuttujiin sekä mahdollisuuden modifioida tätä dataa etäältä heidän iPhone-laitteistaan.

Toiminnallisesti sovellus luo turvallisen langattoman liittymän iPhone-laitteen ja olemassa olevan 802.11 langattoman verkon välille laitteistopohjalla. Näin se sallii iPhone-laitteen lukea ModBus TCP/IP ja EtherNet/IP toiminnanhallintamuuttujia Ohjelmoitavista Automaatiokontrolloijista/Ohjelmoitavista Loogisista Kontrolloijista (OAK/OLK), joita jaetaan läpi niiden laitteistoalustojen. Nämä livearvot näytetään tyylitellyissä listoissa ja ne sisältävät käyttäjäkohtaisia vaihtelupuitteita ja hälytyksiä. Insinöörit kykenevät tarkkailemaan näitä muuttujia reaaliaikaisesti ja tekemään etäsopeutuksia iPhone-laitteesta käsin.

iPhonen ja Industrial Hotspot –radioiden kumulatiiviset turvallisuusominaisuudet estävät autorisoimattoman pääsyn verkkoon. Uudet 802.11n toimialahotspotit ovat WPA2-PKS- ja 802.11i RADIUS –ominaisuuksiensa ansiosta turvallisia, mikä estää autorisoimattoman pääsyn ja muutoksenteon verkkoon. ScadaMobile tarjoaa konfiguroitavissa olevan ominaisuuden, mikä vaatii käyttäjää osoittamaan yhteensopivan turvakoodin sekä salasanan verkkoon pääsemiseksi sekä Security Tagin CPU:hun. Kun ScadaMobile käynnistyy, turvakoodin tulee täsmätä CPU:n syötetyn kanssa, jotta yhteys voidaan muodostaa.

Hyödyntämällä ScadaMobile-sovellusta ProSoft Technologyn Industrial Hotspot radiosarjojen yhteydessä insinöörit voivat hallita heidän toimialaprosessejaan etäältä. Industrial Hotspotit sertifioidaan sattumanvaraiseen ympäristöön ja optimoidaan laitteistolaajuiseen verkostoyhdistymiseen, erityisesti uuteen 802.11n-sarjaan, joka on luotu kohtaamaan toimiala-asiakkaiden erityistarpeet, jotka vaativat helppoa käyttöönottoa, kestävyyttä ja luotettavaa toimialaviestintää.

Laitteistoinsinööreille tämä ratkaisu mahdollistaa:
-Prosessiaineiston livetarkkailun insinööreille ja laitteistopohjaoperaattoreille
- Prosessiaineiston turvallisen etätarkkailun ja modifioinnin
- Reaaliaikaisen hälytyshallinnan

Kaikki ProSoft Technologyn langattomien ratkaisujen mukana tulee kolmen vuoden takuu ja rajoittamaton tekninen tuki tuotteen elinkaaren ajalle.

Lisätietoja ScadaMobile-sovelluksesta löytyy sivulta www.sweetwilliamautomation.com.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan