www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Uusi mallisto induktiivisia turva-antureita Pepperl+Fuchsilta

Uusi mallisto turva-antureita Pepperl+Fuchsilta – induktiivisten lähestymisantureiden keksijältä – sisältää neljä sylinterimäistä ja suorakulmaista sarjaa kaapeli- ja pistokeliitännällä. Anturit on TÜV-sertifioitu konedirektiivin (EN 13849) suoritustason PLd, kategorian 2 ja SIL 2:n mukaisesti. Näitä käytetään suojaamaan koneita ja tehtaan komponentteja sekä luotettavaan asennon tunnistukseen tässä ympäristössä. Tämän uuden valikoiman kruunaavat induktiiviset anturit, joiden lämpötila-aluetta ja EMC-resistenssiä on laajennettu, ja joilla on E1-hyväksyntä käytettäväksi mobiileissa koneissa ja ajoneuvoissa turvallisuuskriittisillä alueilla.

Uusi mallisto induktiivisia turva-antureita Pepperl+Fuchsilta

Induktiivinen turva-anturi, jonka malli on Varikont L2 ja suoritustaso PLd

Nämä turvalähestymisanturit eivät vaadi erityisesti koodattua kohdetta ja niitä voidaan tästä syystä käyttää tavallisten metalliaktuaattoreiden kanssa. Pepperl+Fuchsin antureissa ei ole sokeaa aluetta ja ne voidaan tästä syystä asentaa helposti ja ilman mitään lisäsäätöjä.

Anturien signaali- ja diagnostiikkalähdöt ovat standardisoituja OSSD-lähtöjä (Output Signal Switching Device, lähtösignaalin kytkentälaite), jotka voidaan kytkeä turvallisuusmoduuliin tai vastaavaan ohjauspaneeliin.

Pepperl+Fuchsin induktiivisilla turva-antureilla on hyvin korkeat tunnusomaiset turvallisuusarvot niissä käytetyn elektroniikan ansiosta. Tästä syystä tavallisia toiminnallisia tarkastuksia tarvitaan merkittävästi harvemmin ja integrointi turvasilmukkaan on huomattavasti suoraviivaisempaa.

 

Uusi mallisto induktiivisia turva-antureita Pepperl+Fuchsilta


Mallisto induktiivisia turva-antureilta Pepperl+Fuchsilta, sertifioitu konedirektiivin suoritustason PLd mukaisesti

 

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
USi®-turvallisuusjärjestelmä ultraäänianturilla
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Helppo ylijännitesuojaus

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan