www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

USi®-turvallisuusjärjestelmä ultraäänianturilla

Pepperl+Fuchs laajentaa tehdasautomaatioon tarkoitettujen ultraääniantureiden tuotevalikoimaa ultraääniantureita käyttävällä Safe USi -turvallisuusjärjestelmällä.

USi®-turvallisuusjärjestelmä ultraäänianturilla
Ultraääniantureita käyttävä USi-turvallisuusjärjestelmä on innovatiivinen, nykyaikainen ja sertifioitu anturitekniikka, jota käytetään liikkuvien koneiden, kuten robottien, teollisuustrukkien, koneiden ja laitosten vaara-alueiden suojaamiseen EN ISO 13849-1 kategorian 3 PL d mukaisesti. USi-turvallisuusjärjestelmä suojaa ihmisiä ja esineitä mahdollisilta vaaroilta ja törmäyksiltä. Tämä ultraäänianturi takaa henkilökunnan turvallisuuden ja kuuluu sähköherkkien suojalaitteiden joukkoon.

Maailman ainoa laatuaan oleva ultraäänianturijärjestelmä on tunnettu joustavuudestaan ja laajasta sovellusvalikoimastaan. Jopa kaksi pientä ja vapaasti sijoitettavaa ultraäänianturiyksikköä voidaan sijoittaa, kytkeä ja parametroida joustavasti ja geometrisesti elektroniikasta riippumatta. Turvatoiminto toteutetaan vain yhdellä anturiyksiköllä eli ilman redundanssia. Ne voidaan integroida ahtaisiin tiloihin, ja ne havaitsevat luotettavasti sekä liikkuvat että paikallaan olevat objektit, jotka voivat olla muodoltaan, väriltään tai pinnaltaan millaisia tahansa. Elliptinen ja kolmiulotteinen äänikenttä voi olla jopa kahden ja puolen metrin pituinen. Lika, lämpötila, ilmavirta ja kosteus eivät vaikuta anturin toimintaan. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan lähes kaikkiin sovelluksiin teollisuudessa ja ulkotiloissa. Anturijärjestelmä asetetaan kätevän parametrointiohjelmiston avulla. Jokaisessa kytketyssä anturiyksikössä on kaksi oikosulku- ja ristikytkentävalvottua OSSD-turvalähtöä. Opetustoiminto, jolla opetetaan koko vakiotunnistusalue, lisää käyttöturvallisuutta. Tämä toiminto vaimentaa esimerkiksi häiriöitä aiheuttavat ajoneuvon ääriviivat.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan