www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS Tanskassa 30 vuotta

Tinglevistä lähes pohjoisnavalle

NORD DRIVESYSTEMS Tanskassa 30 vuotta
NORD-Gear Danmark on 30 vuoden ajan palvellut Tanskan ja Grönlannin markkinoita tästä Tinglevin toimipisteestään käsin

NORD Gear Danmark juhlii 30-vuotispäiväänsä vuonna 2019. NORD DRIVESYSTEMSin tanskalainen tytäryhtiö perustettiin vuonna 1989 Tingleviin Per Juhlin johdolla.

Tänä vuonna yrityksellä on takanaan 30 menestyksekästä toimintavuotta. Myynti alkoi vuonna 1989 pienestä etelätanskalaisesta Tinglevin kaupungista vuokratussa rakennuksessa. Vuonna 2000 yhtiö muutti joitakin kilometrejä idemmäksi Kipleviin vasta rakennettuihin tiloihin, joista 400 m2 on toimistotilaa ja 600 m2 varastoaluetta. NORDin Tanskan pääkonttori sijaitsee siellä edelleen. Yhtiön toimitilojen sijainti on logistisesti edullinen, sillä E45-moottoritie on lähellä ja NORDin pääkonttoriin Bargteheideen on vain kahden tunnin ajomatka.

Toiminta painottuu NORDin tuotevalikoiman myyntiin, tekniseen konsultointiin ja huoltoon, ja keskeisin osaamisalue ovat vaihdemoottorit ja taajuusmuuttajat. NORD tuotteita ja palveluja koko Tanskan alueelle ja Grönlantiin. Sen markkinaosuus on huomattava ja myynti yli sata miljoonaa Tanskan kruunua. Tärkeimmät sektorit ovat intralogistiikka sekä vilja- ja elintarviketeollisuus.

Yhtiötä alusta lähtien johtanut toimitusjohtaja Per Juhl ja 16 Tanskan tiimin työntekijää kiittävät kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan luottamuksesta ja uskollisuudesta näinä kuluneina vuosina ja ovat valmiita tuleviin yhteisiin projekteihin. NORD DRIVESYSTEMS on yksi maailman johtavista käyttölaiteteknologia-alan yrityksistä sekä mekaanisissa että elektronisissa ratkaisuissa.

Meta title:

NORD DRIVESYSTEMS Tanskassa 30 vuotta

Meta description:

Getriebebau NORD on toiminut menestyksekkäästi Tanskassa 30 vuoden ajan. Se toimittaa vaihdemoottoreita ja taajuusmuuttajia Tanskan markkinoille.

Keywords: NORD DRIVESYSTEMS, NORD-Gear Danmark, käyttölaite, käyttölaitteet, käyttölaiteteknologia, käyttölaiteratkaisu, käyttölaiteratkaisut, käyttölaitejärjestelmä, käyttölaitejärjestelmät, käyttölaite-elektroniikka, vaihdemoottori, vaihdemoottorit, taajuusmuuttaja, ohjauskaappiin asennettava taajuusmuuttaja, vaihtosuuntaaja

Deeplinks:

https://www.nord.com

https://info.nord.com/30-jahre-daenemark

Social media

LinkedIn-profiili: https://www.linkedin.com/company/getriebebau-nord-gmbh-&-co-kg/

LinkedIn-linkit: @Getriebebau NORD GmbH & Co. KG

Twitter: https://twitter.com/NORD_Drive

Twitter-linkit: @NORD_Drive ‏

YouTube: https://www.youtube.com/user/NORDDRIVESYSTEMS

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan