www.engineering-suomi.com
Jetter

Grafiikkaa käyttävä käyttöliittymä vaikeisiin olosuhteisiin

Ludwigsburgissa sijaitseva automaatioasiantuntija Jetter AG on lanseerannut uuden grafiikkaa käyttävän JVM-407-käyttöliittymän, joka on suunniteltu erityisesti vaikeisiin olosuhteisiin.

Grafiikkaa käyttävä käyttöliittymä vaikeisiin olosuhteisiin
Sitä voidaan käyttää ajoneuvojen ja liikkuvien laitteiden, kuten kunnan ajoneuvojen, jakelu- ja jäteautojen, maatalousajoneuvojen, metsätalouslaitteiden ja jopa rakennusajoneuvojen, hallintaan, konfiguraatioon ja käyttöön. Laite noudattaa kaikkia tarpeellisia suojausvaatimuksia koskien lämpötilaa, iskunkestävyyttä, värähtelyä, sähkömagneettista yhteensopivuutta ja veden/pölyn tiiviyttä. Näppäimistöllä on “yömuotoilu”. Näytön kirkkautta ja näppäinten valaisua voidaan säätää tarpeen mukaisesti. Integroitu piippari voi antaa varoitus- tai vahvistussignaaleja. Laitteessa on 16 digitaalista inputia, jotka on luokiteltu virtalähteille 12 V ja 24 V. Digitaalinen sulakkeellinen output, jonka luokitus on 3 A, mahdollistaa releen ohjauksen. PAL- tai NTSC-standardeja käyttävä videosyöttö mahdollistaa yhteyden takanäyttökameraan. JVM-407:ssä on kolme toisistaan itsenäistä CAN-väylää, jotka mahdollistavat kauko-oheislaitteiden viestinnän.

Käyttöliittymässä on myös tulkki Jetter-sovellusohjelmille, jotka on kirjoitettu JetSym STX -ohjelmointikielellä. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää myös pienten ja keskikokoisten sovellusten hallintaan.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan