www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

SIL 3 -tason lähettimen virtalähde

Pepperl+Fuchs on lisännyt tuotevalikoimaansa neljä uutta lähetinten virtalähdettä luonnostaan vaarattomiin sovelluksiin jopa tasolla SIL 3 (Safety Integrity Level).

SIL 3 -tason lähettimen virtalähde
Pepperl+Fuchsin valmistamat lähetinten virtalähteet K- ja H-järjestelmistä on laajennettu sisältämään kaksi lisämoduulia, jotka on suunniteltu luonnostaan vaarattomiin sovelluksiin täyttäen SIL 3 -luokituksen EN61508-standardin vaatimukset. Näiden virtalähteiden etuna on, että tarvitaan vain yksinkertainen lähetin muodostamaan luonnostaan vaaraton turvallinen SIL 3 -tason signaalipiiri. Tämä oli ennen mahdollista vain käyttämällä kahta erillistä syöttöä, joita molempia piti valvoa päällekkäisyyden takia. Myös sisäiset diagnostiikkatoiminnot ilmaistaan yhden lähtöportin ja punaisen LED-valon kautta. Uusien moduulien lisäetuna on, että suunniteltujen testien välejä voidaan laajentaa SIL 2 -tason sovelluksille.

Uudet yksikanavaiset KCD2-STC-Ex.1ES- ja KFD2-STC4-Ex1.ES-lähetinten virtalähteet ovat vain 12,5 ja 20 mm leveät ja ne tarjoavat aktiivisen ja passiivisen 4-20 mA lähtösignaalin sekä 1-5 V ohjaustasolle. Ne myös täydentävät K-järjestelmää, jossa on noin 150 erilaista luonnostaan vaaratonta turvallista eristysmoduulia ja signal conditioning -moduulia. DIN-asennuskiskolle (35 mm) virtakiskolla asennetut laitteet voivat välittää tietoa sisäisestä diagnostiikasta käyttämällä yksittäistä vikasignaalia.

HiC2025ES- ja HID2025ES-lähetinten virtalähteet kehitettiin H-järjestelmälle, jossa moduulit asennetaan etukäteen kiinnitettyihin liitäntäpaneeleihin. Tilaasäästävät kaksi moduulia ovat leveyksiltään 12,5 ja 18 mm ja ne ovat yhteensopivia järjestelmän olemassaolevien liitäntäpaneelien kanssa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan