www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Valtava muutos prosessiteollisuudessa: Ethernet-APL

Yksi kaapeli luvattua datan ja virran siirtoa varten.

Valtava muutos prosessiteollisuudessa: Ethernet-APL


Ethernet-APL on avainteknologia, joka täyttää kaikki lupaukset ja tuo digitalisaation prosessilaitoksen jokaiseen nurkkaan: suurten tietomäärien nopea ja tehokas siirto esteettömästi ja luotettavasti räjähdysvaarallisilla alueilla.

10 megabitin sekuntinopeudella valtavien tietomäärien siirto pitkien etäisyyksien päähän on vähintäänkin 300 kertaa nopeampaa verrattuna nykyisiin teknologioihin, kuten HART ja kenttäväylä. Laitteet voivat tarjota hyvät diagnosointi- ja konfigurointiominaisuudet ja nämä tiedot ovat näinollen käyttäjien käytettävissä.

Uusin FieldConnex-innovaatio Ethernet-APL Rail Field Switch mahdollistaa, että useat sovellukset pyytävät dataa kentältä samanaikaisesti. Fyysisen kerroksen kautta saatavan diagnostiikan avulla voidaan havaita ja poistaa pikkuhiljaa paheneva laadun heikkeneminen ja asennusvirheet. Ethernet APL -tekniikan saumaton lisätieto auttaa yksinkertaisesti pitämään tuotannon laadun ja laitoksen käytettävyyden korkealla tasolla. Kytkin lisäksi raportoi kuituoptisesta siirrosta tehdyt fyysisen kerroksen mittaukset.

Juuri tätä varten kehitetyt SFP-moduulit yhdistävät kytkimen verkkoon yksitilaisen tai monitilaisen valokuitukaapelin avulla. Nämä mahdollistavat jopa 30 km pitkän kaapelin käytön. Ne on sertifioitu kytkimien lisävarusteiksi ja ne voidaan asentaa Vyöhykkeen 2/Div. 2 tiloihin.


Valtava muutos prosessiteollisuudessa: Ethernet-APL
Field Switch (kenttäkytkin) Ethernet-APL- ja Profibus PA -teknologialla, Data Hub prosessilaitosympäristössä

Pepperl+Fuchs esitteli ACHEMA 2024 -messuilla viimeisimmät infrastruktuurituotteensa kaikille signaalityypeille luonnostaan vaarattomista esteistä ja Remote I/O:sta kenttäväyliin ja Ethernet APL -teknologiaan. Yrityksen asiantuntijatiimi tukee suunnittelijoiden ja loppukäyttäjien matkaa kohti IIoT-sovelluksia. Frankfurtissa lanseerattiin myös uusi tapahtumamuoto. "Ethernet-APL Expert Talk" mahdollistaa, että erilaiset valmistajat ja käyttäjät voivat tuoda ajatuksensa esille. Asiantuntijat kertoivat kokemuksiaan Ethernet-APL-teknologian haasteista, ratkaisuista, eduista sekä sen tarjoamista mahdollisuuksista.

www.pepperl-fuchs.com

 
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan