www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

MAC 502, uusi tehokas universaali koodinlukija kaikkiin tilanteisiin

Pepperl+Fuchs lanseeraa innovatiivisen universaalin koodinlukijan MAC502, joka voi lukea kaikkia yleisiä 1-D- ja 2-D-koodeja (26 erilaista koodisymbologiaa) erittäin suurilla nopeuksilla jopa 10 m/s ja 30 lukemista per sekunti.

MAC 502, uusi tehokas universaali koodinlukija kaikkiin tilanteisiin
Molemmissa koodinlukijoissa on erittäin laaja kohdistussyvyys ja ne voivat lukea koodeja luotettavasti etäisyyksillä 60 - 190 mm ilman mekaanisia tai elektronisia muutoksia. Pienet datamatriisikoodit ja laajat viivakoodit tunnistetaan luotettavasti laajan lukukentän (110 mm x 70 mm) avulla. Ei tarvita aikaavievää konfigurointiohjelmistojen asennusta koodinlukijoiden parametrien asettamista ja käyttöä varten, sillä näistä tehtävistä huolehtii moderni nettikäyttöliittymä, joka tulee koodinlukijaan sisällytetyn nettiselaimen mukana. Ennakkoehto on, että koodinlukija on liitetty yrityksen verkkoon tai tietokoneeseen sen sisältämän Ethernet-liittymän kautta. Nettiliittymään päästään syöttämällä lukijan IP-osoite minkä tahansa nettiselaimen osoiteriville. Tämä mahdollistaa koodinlukijan konfiguroinnin sopivalla käyttöliittymällä millä tahansa tietokoneella. Koodinlukijassa on koodin laadun tulostin, jotta estetään lukemien menettäminen. Jos tämä laskee etukäteen määritellyn arvon alle, käyttäjää varoitetaan ajoissa. MAC502:lla on monia muita voimakkaita toimintoja. Näihin kuuluu automaattinen virhekuvamuisti, jopa neljää erilaista koodia samanaikaisesti lukeva monikooditoiminto sekä pursketila, joka tallentaa nopeasti peräkkäin luetut koodit. Nämä koodit voidaan arvioida myöhemmin. Muita koodinlukijan ominaisuuksia ovat sen Ethernet- ja RS232-liittymät. RS232-liittymä voidaan yhdistää CBX800-liitäntälaatikkoon, jotta kaikki yleiset väyläliittymät (mukaanlukien PROFIBUS, PROFINET ja DeviceNet) ovat käytettävissä.

MAC502 on ihanteellinen käytettäväksi vaikeissa teollisissa ympäristöissä ruuvikiinnitteisten M12-liitosten ja IP65-suojan avulla.

Pääasiallisten toimintojen yleiskuva
  • Lukee kaikkia yleisiä 1-D- ja 2-D-koodeja jopa
  • 10 m/s nopeudella ja 30 lukemista/sekunti
  • Lukeminen laajalla etäisyysvälillä: 60 - 190 mm
  • Laaja lukema-alue 110 mm * 70 mm
  • Pursketila: Nopeasti peräkkäin tulevien koodien tallentamiseen
  • Monikoodi: Jopa neljän eri koodin samanaikainen lukeminen
  • Koodien vastaavuus
  • Koodin laadun tulostus
  • Liittymät: RS232 ja Ethernet


MAC502_1.jpeg: Tehokas universaali MAC502-koodinlukija

MAC502_2.jpeg: Huipputuloksia Pepperl+Fuchsin universaaleilla koodinlukijoilla

Avainsanat: Koodinlukija, tunnistaminen, datamatriisi, viivakoodi

Kirjoittaja: Tohtori Tim Weis, tuotepäällikkö, Industrial Vision Components,

Pepperl+Fuchs GmbH

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan