www.engineering-suomi.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Prosoft Technologyn teollisissa 802.11n-radioissa käytetään erillistä muistikorttia radion konfiguraatioasetusten tallentamiseen ja hallintaan.

Nyt kaikissa Prosoft Technologyn RadioLinx IHN -radioissa (teollinen 802.11n) on uusi ”persoonallinen” ominaisuus, joka tallentaa ja lataa automaattisesti radion konfiguraation. Tämän uuden ominaisuuden avulla tallennetaan ja hallitaan radion konfiguraatioasetuksia.

Prosoft Technologyn teollisissa 802.11n-radioissa käytetään erillistä muistikorttia radion konfiguraatioasetusten tallentamiseen ja hallintaan.
Automaatioluokan RadioLinx IHN-sarja (teollinen 802.11n) on nyt saatavilla persoonallisella toiminnolla. Tämä uusi toiminto tallentaa ja lataa automaattisesti radion konfiguraatioita. Siihen kuuluu teollisen laadun SD-muistikortti (Secured Digital) ja radion kyky lukea/kirjoittaa konfiguraatiotietoja kortille.
Tyypillisiä etuja käyttäjän näkökulmasta ovat:
- Useiden konfiguraatioprofiilien hallinta ja jakelu. Tämä on hieno toiminnallisuus koneiden rakentajille, sillä heidän pitää toistaa monia järjestelmiä käyttäen samoja asetuksia.
- Verkoston suurempi käytettävyysaika.
- Radion konfiguraatioiden helpompi varmuuskopiointi ja huolto.
- Vahingoista palautuminen (vahingoittunut radio saadaan nopeasti uudelleen toimintaan). Vahingon sattuessa persoonallinen toiminto mahdollistaa nopean konfiguraation lataamisen korvaavaan radioon. SD-kortti voidaan poistaa radiosta, joka ei enää toimi ja se voidaan asettaa uuteen radioon (ilman tietokonetta). Arkistoitu konfiguraatio voidaan myös kopioida SD-muistikortista ja asettaa uuteen radioon.
Kun radion konfiguraatio on suoritettu ja tallennettu (ja RadioLinx-radiossa on SD-muistikortti), radio kirjoittaa uuden konfiguraation persoonalliselle kortille. Radio pystyy toimimaan normaalisti ilman muistikorttia tai sen kanssa. Kun radion virta kytketään päälle, se tarkistaa ensin, onko syötettynä konfiguraation sisältävä SD-kortti. Jos on, radio kopioi kortin sisältämät asetukset sisäiseen flash-muistiinsa. Muuten se käyttää jo muistiinsa tallennettua konfiguraatiota. Tämä on standardipiirre kaikissa ProSoft Technologyn RadioLinxin IHN-sarjan malleissa (teollinen 802.11n).

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan