www.engineering-suomi.com
BALLUFF

Älykäs asennonmittausjärjestelmä absoluuttiseen lineaariseen takaisinkytkentään

Balluff on BMP-sarjallaan lisännyt uuden älykkään siirtymäanturin, joka tarjoaa IO-Linkin kautta paitsi absoluuttisen männän liikematkaa koskevan asentosignaalin, mutta lisäksi myös tietoja anturin tilasta ja senhetkisistä ympäristöolosuhteista.

Älykäs  asennonmittausjärjestelmä absoluuttiseen lineaariseen takaisinkytkentään
Laite monitoroi esimerkiksi anturin lämpötilaa ja käynnistysten lukumäärää sekä antaa varoituksen, jos konfiguroitu raja-arvo ylittyy. Sisäinen laskuri monitoroi jatkuvasti käyttötunteja koko anturin käyttöiän, mukaan lukien käyttötunnit viimeisestä huollosta sekä viimeisestä käynnistyksestä lähtien. Tämän ansiosta anturin mahdollinen vaihto voidaan suunnitella seuraavalle huoltokatkolle.

Myös integroitu IO-Link-liityntä tarjoaa joustavuutta; se mahdollistaa esimerkiksi nopeat formaattimuutokset aikaa säästävien parametrisointitoimintojen ansiosta. Tämä magneettinen, kontaktiton ja kulumaton anturi havaitsee jatkuvasti männän absoluuttisen asennon ja se on yhteensopiva käytännöllisesti katsoen kaikkien sylinterityyppien kanssa. Myös sen asentaminen on nopeaa. Suositeltuihin sovelluksiin kuuluvat sovellukset, joissa määrätyn männänliikkeen tarkka suoritus on prosessille ja tuotteen laadulle oleellisen tärkeää, esimerkiksi kokoonpanossa, käsittelyssä ja tehdasautomaatiossa.
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan