www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

IUT-F190-B40 UHF luku-/kirjoituspää integroidulla Industrial Ethernet -liitännällä ja REST API -rajapinnalla laajentaa Pepperl+Fuchsin RFID-tuotevalikoimaa

Luokkansa tehokkain UHF-luku/kirjoituspää

IUT-F190-B40 UHF luku-/kirjoituspää integroidulla Industrial Ethernet -liitännällä ja REST API -rajapinnalla laajentaa Pepperl+Fuchsin RFID-tuotevalikoimaa

IUT-F190-B40 integroidulla Industrial-Ethernet-rajapinnalla


Pepperl+Fuchs laajentaa kattavaa tunnistusratkaisuvalikoimaansa tuomalla markkinoille IUT-F190-B40 UHF-RFID-lukijan, joka tarjoaa integroidun Industrial Ethernet -liitännän ja REST API -rajapinnan. Näiden liitäntätekniikoiden ansiosta keskisuurille tunnistusetäisyyksille tarkoitettu IUT-F190-B40 voidaan integroida OT- ja IT-järjestelmiin nopeasti ja helposti. Tämä tekee siitä houkuttelevan ratkaisun tuotannonohjaukseen ja -valvontaan, seuranta- ja jäljityssovelluksiin sekä muihin Teollisuus 4.0 -sovelluksiin.

IUT-F190-B40 tarjoaa samat keskeiset edut kuin muutkin Pepperl+Fuchsin F190-tuoteperheen ratkaisut: sen kestävä IP67-valukotelo ja laaja lämpötila-alue tekevät siitä sopivan käytettäväksi myös erityisen haastavissa teollisuusympäristöissä. Tämä UHF-RFID-tekniikkaan perustuva ratkaisu saavuttaa suuren kantaman (jopa 6 m) ja tunnistusnopeuden sekä tukee usean tunnisteen lukemista. IUT-F190-B40 on suorituskykyluokkansa huippuluokkaa. Sen lähtöteho on 1000 mW (ERP) ja sen kotelon mitat ovat vain 114 x 112 x 63 mm.

Pepperl+Fuchsin muita RFID-luku/kirjoituspäitä on käytetty pääasiassa PLC-sovelluksissa toimintolohkojen ja IDENTControl-arviointiyksikön kautta, mutta IUT-F190-B40 voidaan integroida helposti IT-järjestelmiin REST API -rajapinnan avulla. UHF-lukija voidaan täysin parametroida ja käyttää tämän rajapinnan kautta. IUT-F190-B40:n integroitua web-rajapintaa voidaan lisäksi käyttää myös parametrointiin ja käyttöönottoon.

IUT-F190-B40:n kahta integroitua tuloa voidaan käyttää esimerkiksi valoesteiden kytkemiseen ilman ylimääräisiä IO-komponentteja. Näillä voidaan tarpeen mukaan käynnistää ja pysäyttää lukuprosessi tai tunnistaa kulkusuunta. Toimintavalmius tai onnistunut luku voidaan visualisoida kytkemällä ulostuloon merkkivalo.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan