www.engineering-suomi.com
LEMO

LEMO avaa Alankomaihin uudet tilat palveluidensa vahvistamiseksi

LEMOn liiketoiminta on kasvanut Benelux-maissa ennennäkemättömällä tavalla, ja tukeakseen tätä kasvua LEMO on investoinut tätä tarkoitusta varten uusiin rakennettuihin huipputekniikkaa edustaviin ja ekoystävällisiin tiloihin lähellä Amsterdamia.

LEMO avaa Alankomaihin uudet tilat palveluidensa vahvistamiseksi

LEMO avasi alankomaalaisen tytäryhtiönsä vuonna 2005 ja sen tarkoitus oli aluksi kattaa Benelux-markkinat. Tässä ajassa on tytäryhtiön henkilökunta kasvanut kahdesta yli viiteenkymmeneen henkilöön. Tänään LEMO Alankomailla on myös kaapeleiden kokoonpano-osasto ja myös LEMOn Euroopan jakelukeskus joka palvelee useita Eurooppalaisia yrityksiä. Samoissa tiloissa on myös LEMO Northwire -kaapeliyrityksen Euroopan varasto.
 
Haarlemissa sijaitseva uusi ja täysin nykyaikaista tyyliä edustava 3-kerroksinen rakennus on suunniteltu tehokkuutta silmällä pitäen. Arkkitehdit saivat asiantuntija-apua henkilö- ja tuotevirtojen optimointiin. Tilat tarjoavat myös laajemman varastoinnin ja nopeutetut toimituspalvelut.
 
»2500 neliömetriä (kaksinkertaistunut tila) tarjoaa meille runsaasti kasvumahdollisuuksia kolminkertaistaa kokoonpano ja kaksinkertaistaa toimistohenkilökuntaa» sanoo Niels Zonneveld,  LEMO Alankomaiden toimitusjohtaja.
 
 
LEMO avaa Alankomaihin uudet tilat palveluidensa vahvistamiseksi
 
LEMO Alankomaat muuttaa uusiin tiloihinsa 16:a Syyskuuta 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=krmiu4JSfVI
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan