www.engineering-suomi.com
LEMO

LEMO esittelee ylpeänä uuden verkkosivun

LEMO on iloinen voidessaan ilmoittaa, että yritys on avannut upouuden verkkosivuston, joka on suunniteltu parantamaan verkkokäyntiä ennennäkemättömällä tavalla. Se, että olemme sitoutuneet laatuun, innovaatioihin ja asiakastyytyväisyyteen, on saanut meidät uudistamaan digitaalista toimintaamme.

LEMO esittelee ylpeänä uuden verkkosivun

Uusi ulkoasu, uudistettu sisältö ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet ovat vain osa LEMON uuden verkkosivuston eduista. Alusta tarjoaa tyylikkään, intuitiivisen käyttöliittymän, joka helpottaa navigointia, joten asiakkaidemme on entistä helpompi tutustua maailmaamme ja pysyä ajan tasalla uusimpien päivityksiemme kanssa.
 
Verkkokokemuksen optimointi oli projektin ydin. Uusien tuotehakutoimintojen ansiosta asiakkaat voivat helposti selata laajaa luetteloamme ja löytää juuri etsimänsä. Verkkokokemuksemme vastaakin jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.
 
Kaikista LEMO-tuotteista on esitetty tarkat yksityiskohtaiset tiedot, mikä mahdollistaa asiakastarpeisiin vastaamisen. Tuotevalikoima sisältää tuotteiden etuja korostavat tuotekuvaukset, mikä tarjoaa kattavan ja rikastuttavan kokemuksen.
 
Uusi sivusto on paljon enemmän kuin pelkkä modernisoitu käyttöliittymä, se on portaali, joka mahdollistaa suoran viestinnän LEMON ja asiakaskunnan välillä.
 
www.lemo.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan