www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

IO-Link-master OPC UA:lla

Saumatonta kommunikointia kenttätasolta pilveen

IO-Link-master OPC UA:lla
Kuva 1: IO-Link-master OPC UA -liitännällä

Pepperl+Fuchsista on tullut ensimmäinen yritys, joka tarjoaa IO-Link-mastereita OPC UA -liitännällä ja valmistaa tällä tavoin tietä transparenttiin ja saumattomaan päästä-päähän-kommunikointiin alimmalta kenttätasolta pilveen

Automaatioasiantuntija Pepperl+Fuchs on hankkinut Comtrol-yrityksen liiketoiminnan itselleen. Comtrol on uranuurtaja Ethernet-pohjaisessa teollisuuskommunikaatiossa ja IO-Link-mastereiden johtava toimittaja. Pepperl+Fuchs on näin ollen vahvistanut asemaansa IO-Link-sektorin järjestelmätoimittajana ja siitä on tullut ensimmäinen yritys, joka voi tarjota IO-Link-mastereita OPC UA -liitännällä.

OPC UA on Ethernet-pohjainen kommunikointiprotokolla ja se tarjoaa helpon ja joustavan kommunikointitavan sekä koneiden välillä että koneen ja pilven välillä. OPC UA:lle on ominaista riippumattomuus, joka antaa asiakkaille IoT-järjestelmiä suunniteltaessa paljon joustavuutta. OPC UA takaa myös sen, että asiakkaat ovat täysin vapaita riippumatta siitä mitä alustaa he päättävät käyttää.

Yhdistämällä OPC UA:n ja IO-Linkin Pepperl+Fuchs on avannut täysin uusia mahdollisuuksia transparenttiin ja saumattomaan päästä-päähän-kommunikointiin alimmalta kenttätasolta pilveen. Jos IO-Linkiä käytetään liityntänä tunnistukseen, diagnostiikkaan ja anturiteknologian parametridataan, OPC UA tarjoaa täydellisen ratkaisun kaiken tämän datan lähettämiseen PC- tai pilvipohjaiseen järjestelmään rinnakkain aikakriittisen ohjauskommunikoinnin kanssa. Tämä on ainoa tapa toteuttaa Teollisuus 4.0 -standardin ympärillä olevat laajemmat visiot, koska tarkkaa dataa voidaan kerätä alimmalta kenttätasolta ja sitä voidaan arvioida tavoiteorientoituneella tavalla.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Yksi alusta lukuisiin tehtäviin
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kestävä, kompakti, turvallinen

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan