www.engineering-suomi.com
Steute

steute Technologies uudistaa liiketoimintaansa

steute Technologies, kansainvälinen huippuluokan kytkimiä, älykkäitä antureita ja innovatiivisia langattomia järjestelmiä valmistava teknologiayritys, on ilmoittanut kattavasta liiketoimintaansa uudistamisesta.Yhtiö tulee nyt välittömästi markkinoille kolmen divisioonan voimin: Meditec, Leantec ja Controltec. Nämä uudet divisioonat ovat seurausta strategisesta uudelleenasemoinnista, jolla vastataan markkinoiden nykyisiin vaatimuksiin ja tarjotaan asiakkaille selkeämpi suunta.

Meditec-divisioonassaan steute kehittää ja tuottaa käyttöliittymiä leikkaussalien lääkinnällisille laitteille ja diagnostiikkaan. steute tukee myös asiakkaita kaikkialla maailmassa lääketieteellisten tuotteiden monimutkaisessa hyväksyntäprosessissa. Meditec-divisioona keskittyy tämän lisäksi yhteentoimivuuden toteuttamiseen palveluorientoituneen laiteyhteyden (SDC) käsitteen mukaisesti.

Leantec on uusi divisioona digitaalisille myymäläratkaisuille. Omalla ”nexy”-brändillään se helpottaa älykkäiden Industry 4.0 -tason viestintäverkkojen toteuttamista materiaalivirtojen optimaalisen hallinnan mahdollistamiseksi. Tarjolla on täydellinen palvelu – suunnittelusta ja toteutuksesta ylläpitoon.

Controltec-divisioonaan kuuluvat kaikki huippulaatuiset kone- ja laitostekniikan kytkimet ja anturit entisiltä liiketoiminta-aloilta Extreme, Automation ja Industrial Wireless. Kaikki Controltec-verkkosivuston (www.steute-controltec.com) tuotteet ovat saatavilla sen omasta steute Online Shop -verkkokaupasta.

Yhtiön ja sen divisioonien rakenneuudistukseen liittyy uusi verkkosivusto, joka on tarjolla 12 kielellä. Yrityksen uudesta verkkosivustolta www.steute.com, jossa yritys ja sen sateenvarjobrändi esitetään ”Applied Intelligence” -teemalla, vierailijat voivat käyttää kolmen uuden divisioonan erilisiä verkkosivustoja.

Näiden muutosten myötä steute vahvistaa markkina-asemaansa ja korostaa sitoutumistaan innovointiin, asiakaslähtöisyyteen ja teknologiseen huippuosaamiseen.


steute Technologies uudistaa liiketoimintaansa
Liiketoiminta-alueet

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan