www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Pepperl+Fuchs julkaisee 6100-sarjan moottorihuuhtelun

Uusi moottorihuuhtelu / kookas kotelojärjestelmä on uusin jäsen Pepperl+Fuchsin Bebco® EPS -huuhtelu- ja paineistusperheessä.

Pepperl+Fuchs julkaisee 6100-sarjan moottorihuuhtelun

Twinsburg, OH —Pepperl+Fuchs, maailman johtavia yrityksiä prosessiautomaatiossa, esittelee Bebco EPS® -huuhtelu- ja paineistusjärjestelmän, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti suurien moottoreiden ja suurien koteloiden kanssa tilaluokan 1 räjähdysvaarallisissa tiloissa. 6100-sarjan huuhtelu- ja paineistusjärjestelmä pystyy huuhtelemaan yli 450 kuutiojalan (12,2 kuutiometrin) tilan, mikä tekee siitä suuriman Pepperl+Fuchsilta saatavan huuhtelujärjestelmän. 6100-sarjan järjestelmä on täydellinen kemian/petrokemian sekä öljy- ja kaasuteollisuuden sovelluksiin.

6100-sarja on täysin automaattinen järjestelmä, joka ei vaadi operaattoria huuhtelun tai paineistuksen aloittamiseen. Järjestelmä voidaan haluttaessa lisätä lämpötila-antureita, jotka voidaan asentaa moottorin ympärille hälytysten ilmoittamista ja jäähdytystä varten. Sarjassa on lisäksi automaattinen painekompensaatio moottorin liikavuotoa varten.

6100-järjestelmä koostuu ohjausyksiköstä, venttiilistä, matalapaineanturista sekä mahdollisista lämpötila-antureista. Käyttäjät voivat ohjausyksikön avulla konfiguroida järjestelmässä moottorin koon, lämpötilan kytkentäpisteet, paineen kytkentäpisteet vuotokompensaatiolle ja sammutuspaineelle, ylimääräisen lähdön ohjukselle tai hälytykselle, kaksi valittavaa luonnollisesti vaaratonta tuloa eri toiminnoille sekä enintään kolme lämpötila-anturituloa, joilla voidaan seurata useita pisteitä moottorin kotelossa. Luonnostaan vaaraton käyttöliittymä voidaan myös asentaa erilliseen koteloon operaattorin lähelle, jossa sen käyttö on nopeaa ja järjestelmän seuraaminen on helppoa.

6100-sarjan moottorihuuhtelu- ja paineistusjärjestelmän ominaisuudet:

• Sertifioitu ATEX:in ja IECEx:in tilaluokkaan 1

• Täysin automaattinen

• Maksimi virtausnopeus 14 000 l/min

• Luonnostaan vaaraton käyttöliittymä järjestelmän ohjelmointiin ja seurantaan

• Ohjausyksikkö seuraa järjestelmän toimintaa ja kontrolloi kotelon tehoa

• Ylimääräiset kontaktilähdöt hälytystä tai ohjausta varten

• Useita lämpötilatuloja seuraamista ja ohjasta varten

• Automaattinen painekompensaatio moottorin liikavuotoa varten

Luonnostaan turvallinen paineanturi antaa kotelopaineen tarkan arvon turvallista käyttöä varten räjähdysvaarallisissa tiloissa. Paineanturi — joka voi mitata sisäisen paineen alueella 0 – 25 mbar — voidaan sijoittaa etänä moottorin matalapaineosaan oikeiden ja turvallisten moottoripainelukemien saamiseksi.

EPV-6100-venttiili voidaan tilata erilaisten virtauksien havaitsemiseksi huuhtelua varten ja antamaan takaisinkytkentäsignaali 6100-sarjan ohjausyksikölle huuhteluajastimen käynnistämiseksi. Valittavia virtausnopeuksia on viisi (enimmillään 14 000 l/min). Näillä voidaan vastata kaikkiin suurien moottoreiden ja koteloiden sovellusvaatimuksiin.

6100-sarjan järjestelmän lisäominaisuuksiin kuuluvat järjestelmän ohitus, kotelon virran manuaalinen kytkentä päälle ja pois päältä, huuhtelun lämpötila-aktivointi jäähdytystä varten sekä virran katkaisun viivästys paineen kadotessa sammutusproseduurin painekorjauksessa.


Pepperl+Fuchs julkaisee 6100-sarjan moottorihuuhtelun

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan