www.engineering-suomi.com
Wachendorff

Wachendorff: Maailman kompaktein Ethernet/IP-enkooderi

Universaali teollisuus-Ethernet-enkooderi PROFINET-, EtherCAT- ja EtherNet/IP-tuella.

Wachendorff: Maailman kompaktein Ethernet/IP-enkooderi


Enkoodereilla on ODVA-sertifiointi. Yhden kierroksen ja usean kierroksen enkooderien resoluutio voidaan konfuguroida laitekohtaisesti integroidun verkkopalvelimen kautta (yhden kierroksen enkooderi 16 bittiä, usean kierroksen enkooderi 43 bittiä).


Wachendorff: Maailman kompaktein Ethernet/IP-enkooderi

Laite tarjoaa korkean luokituksen ympäristötekijöiden suhteen, sen lämpötilaluokitus on -40 °C ... +85 °C, iskuluokitus 1000 m/s² ja tärinäluokitus 50 m/s² taajuudella 10–2000 Hz. Tämän ansiosta sitä voidaan käyttää niin vaativissa teollisuusympäristöissä kuin mobiileissa työkoneissa.
Onttoa akselipäätyä käyttävät laitteet eliminoivat tarpeen lisäkytkennöille ja akselia käyttävät laitteet takaavat pitkäkestoisen ja stabiilin kytkennän, jossa laakerien kuormitus voi olla erittäin korkea, jopa 400 N.


Wachendorff: Maailman kompaktein Ethernet/IP-enkooderiUniversaali teollisuus-Ethernet-versio tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa protokollien Ethernet/IP, EtherCat ja PROFINET välillä. Tämä vähentää merkittävästi tallennuskustannuksia ja lisää joustavuutta.


  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan