www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

G10 Safety – Vähemmän on enemmän

Turvallinen asennusratkaisu kaapelikanaville.

G10 Safety – Vähemmän on enemmän
AS-Interface-rajapinta on maailman eniten käytetty rajapintaratkaisu. Se on yksinkertaistanut automaatiota laattakaapelien tarjoamalla nopealla liitäntä teknologialla. Turvallisuuden liittäminen AS-i-rajapintaan oli tärkeä seuraava askel kohti päästä-päähän- ratkaisua, joka asetti uudet standardit liittyen yksinkertaisuuteen, selkeään yhteenvetoon ja kustannustehokkuuteen. Muiden ratkaisujen vaatiessa lisälaitteita AS-i Safety vakuuttaa luotettavalla viestinnällä ja älykkäällä, loogisella ohjelmistolla. Asennusteknologiassa on tavallista liittää digitaaliset IO:t useammalla IO-portilla varustettujen jakelijoiden tai moduulien avulla. Turvallisuusratkaisujen kohdalla ylimääräiset kaksoiskaapeloinnit tai rinnakkaisjärjestelmät ovat yhä yleisiä. AS-i Safety tekee ne tarpeettomiksi. Kun turvalliset laitteet täytyy ottaa käyttöön PLe:ssä hajautetulla tavalla, AS-i-rajapinta voidaan joko integroida turvallisuuslaitteeseen tai täydellistä kaksikanavaista AS-i-moduulia voidaan käyttää liitäntää varten. Monet erilaiset AS-i-yhteensopivat laitteet tai riittävä tila moduulien asentamiselle on tämän takia tarpeen. Pepperl+Fuchs poistaa tämän ongelman maailman pienimmällä G10 turvallisuusmoduulilla, jossa on IP68/96k-suojaus. Mikä tahansa kuivaliittimellä varustettu turvakytkin voidaan modulaarisesti liittää tähän erityisen pieneen moduuliin. Missä lattakaapeli täytyi ennen tuoda ulos kaapelikanavasta, tämän yksikön matala korkeus (<23 mm) mahdollistaa sen asentamisen suoraan kaapelikanavan sisään. Ulkoa näkyy vain turvallisuuspäätelaitteen pyöreä kaapeliliitäntä. Yhtenäinen kotelo mahdollistaa lattakaapelien läpi vetämisen, jolloin ne voidaan kontaktoida pyöreisiin, kullattuihin pinneihin ja samalla kiinnittää tiukasti yhden ruuvin avulla. G10 turvallisuusmoduuli ei vaadi ruuviasennusta, koska se on niin pieni ja kevyt. Se on ilmiömäisen yksinkertainen, ja sen pienempi koko ja paino varmistavat uuden tason lisätoiminnallisuutta.

Vilkaisulla:

- Maailman pienin AS-i-turvallisuusmoduuli IP68/96k.
- Suora liitäntä turvalaitteisiin, joilla on kuivaliitännät.
- Sekunneissa asennettava yhtenäinen kuorisuunnittelu.
- Mahdollista asentaa kaapelikanavaan.

MC52_120213_01_RGB.jpeg: Asenna tavallinen hätäpysäytinpainike tai turva-asentokytkin pienikokoiseen G10 turvallisuusmoduuliin ja moduuli taas modulaarisesti kaapelikanavan AS-i-rajapintaan - valmis.

MC52_120213_02_RGB.jpeg + MC52_120213_03_RGB.jpeg: Kaksi tuoteversiota, jotka on sertifioitu PLe/SIL3 kuorisovelluksille. Laitteissa on integroidut ja ulkoiset näyttötoiminnot täydellisellä IP68/96k-suojauksella.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan