www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

IE3-asynkronimoottoreiden rakennetta optimoitu

NORD on optimoinut IE3-asynkronimoottoreidensa rakennetta. Malliin on kehitetty useita sähkömoottorin toimintaa, kokoonpanoa ja käyttöä entisestään parantavia yksityiskohtia.

IE3-asynkronimoottoreiden rakennetta optimoitu
NORD on optimoinut IE3-asynkronimoottoreidensa rakennetta useilla asennusta ja jäähdytystä parantavilla yksityiskohdilla.

NORD DRIVESYSTEMSin IE3-asynkronimoottoreiden päivitys ei aiheuta muutoksia sähkötietoihin eikä ulkomittoihin. Moottorit soveltuvat ilman muutoksia käytettäviksi kaikissa olemassa olevissa sovelluksissa, joissa on NORDin IE3-moottoreita. Optimoitu jäähdytysripojen muoto, kokoonpanoltaan optimoitu tuuletin ja uusi, nykyaikainen tuulettimen suojus parantavat lämmön haihtumista ja helpottavat asennusta. Tuulettimen suojus voidaan asentaa helposti, kun käytetään moottorin yhteyteen asennettavaa taajuusmuuttajaa. Jäähdytysripojen uusi muoto mahdollistaa ilman esteettömän virtauksen liitäntäkotelon ympärillä.

Päivitetyssä rakenteessa ei ole teräviä reunoja eikä kulmia, ja sen jalkoja on vahvistettu, mikä vakauttaa moottoria. Tärkeä yksityiskohta on myös optimoitu pulssianturin asennus. Uuden tuuletinrakenteen ansiosta anturi on täysin suojassa eikä myöskään ilmavirran sisällä, mikä parantaa jäähdytystehoa edelleen. Myös jälkiasennus on myös mahdollinen.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan