www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Täyttöasteen hallinta esineiden internetissä

Pepperl+Fuchs esittelee tasoanturin, joka lähettää tiedot suojattuun etäasemaan teollisessa esineiden internetissä. IoT-anturi WILSEN.sonic.level on yhdistetty aloituspakkaukseen WILSEN.service-palvelun ja yritystietoalustan kanssa, mikä tekee teknologiaan tutustumisesta helpompaa. Tämän avulla käyttäjät voivat nopeammin määrittää IoT-järjestelmän arvon heidän yritykselleen.

Täyttöasteen hallinta esineiden internetissä
IoT-anturi WILSEN.sonic.level

Teollinen esineiden internet yhdistää informaatioteknologian virtuaalimaailman koneiden ja tehtaiden suunnittelun reaalimaailman ja avaa uusia mahdollisuuksia prosessiautomaatiolle. Käyttämällä radioantureita, jotka lähettävät tietonsa Internetiin, on mahdollista hallita myös sellaisia laitteita, jotka sijaitsevat laajalla alueella tai joiden yhdistäminen näyttää mahdottomalta niiden liikkuvuuden vuoksi.

Pepperl+Fuchs esittelee WILSEN.sonic.level-anturissa langattoman ultraäänianturin, jolla voidaan seurata siirrettävien säiliöiden, tankkien ja siilojen täyttöastetta. Paristotoiminen laite lisäksi määrittää säiliön sijaintitiedot ja lähettää saadut tiedot GSM- tai LoRaWAN-yhteyden kautta määritettyyn keräyspisteeseen Internetissä. Paitsi että WILSEN.service takaa tietojen turvallisen tietojenvaihdon, se myös mahdollistaa kaikkien kentällä sijaitsevien IoT-anturien keskitetyn hallinnan. Palveluun voidaan puolestaan yhdistää ohjelmistojärjestelmiä ja tietoalustoja yritystietojen käsittelemistä varten.

Pepperl+Fuchs on muodostanut lähtötason aloitussarjan, joka sisältää kaikki komponentit, joita toimivan IoT-järjestelmän muodostamiseen tarvitaan. Tämän ajallisesti rajoitetun ja kiinteähintaisen pakkauksen avulla kiinnostuneet osapuolet voivat päästä vauhtiin esineiden internetin kanssa myös tuntematta teknologiaa ennestään ja näin he voivat kerätä kokemusta omassa prosessiympäristössään mahdollisimman nopeasti.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan