www.engineering-suomi.com
BRADY

Ilmaiset laitoskyltit COVID-19:n pysäyttämiseksi


Turvamerkintäratkaisujen asiantuntija Brady Corporation tarjoaa ladattavia kylttejä, jotka auttavat torjumaan koronaviruksen leviämistä. Nämä kyltit ovat kenen tahansa vapaasti ladattavissa tulostusvalmiina tiedostoina Bradyn verkkosivustoilta.

Viesti selvästi vastatoimista
Kaikki tarjottavat kyltit ovat kansainvälisen ISO 7010 ‑standardin mukaisia. Tällä tavoin taataan paras mahdollinen tunnistettavuus kaikkialla maailmassa. Jokaisessa kyltissä on nopeasti tunnistettava symboli lähes kaikille COVID-19-virukselta suojautumista koskeville toimille, jotka vaihtelevat käsien pesusta ja etäisyyden pitämisestä asianmukaisten henkilösuojainten käyttöön.

Ilmoita nopeasti laitoksia koskevista muutoksista
Koska koronaviruksen leviämisen kokonaisvaikutus ja epidemian kesto ovat edelleen epäselviä monissa maissa ja monilla alueilla, laitosten turvatoimia tai jopa laitoksiin pääsyä voi olla tarpeen muuttaa nopeasti. Brady on ryhmitellyt asiaankuuluvat turvatoimet neljään ryhmään, jotka auttavat tunnistamaan kehittyvät turvatoimet laitoksen eri alueilla: tiedotetaan asiasta vierailijoille vastaanottoalueella, muistutetaan ihmisiä siitä, miten kädet voidaan desinfioida parhaalla mahdollisella tavalla, muistutetaan työtovereita asianmukaisten henkilönsuojainten käytöstä ja ilmoitetaan yleisistä turvatoimista, kuten kättelyn välttämisestä ja etäisyyden pitämisestä.

Tulosta millä tahansa toimistotulostimella
Bradyn turvamerkintäkyltit ovat yleensä saatavilla vain koville teollisuuskäyttöön tarkoitetuille materiaaleille, joita varten tarvitaan erityinen lämpösiirtotarratulostin. Jotta turvakyltit olisivat nopeasti kaikkien laitosten käytettävissä, olemme järjestäneet ne tällä kertaa täysvärimuotoon, joka on helppo tulostaa useimmilla toimistotulostimilla. Kun kyltit on tulostettu paperille, ne voidaan kiinnittää teipillä tarvittavien kohteiden oviin tai sileisiin seiniin tilapäisistä turvatoimista ilmoittamista varten.

Lataa ”Ilmaiset tulostettavat kyltit” .
 

Ilmaiset laitoskyltit COVID-19:n pysäyttämiseksi
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan