www.engineering-suomi.com
BRADY

Brady vahvistaa edelleen valmiuksiaan tulostin- ja materiaaliosaamisen täyden palvelun tarjoajana ostamalla Nordic ID:n

Nordic ID:n osto lisää Bradyn luotettaviin, teollisen luokan ja RFID-yhteensopiviin tunnistetarroihin ja tulostimiin tehokkaita, ohjelmistoihin integroituja RFID-skannausominaisuuksia ja -tekniikkaa. Yritysosto vahvistaa Bradyn asemaa maailmanlaajuisena RFID-ratkaisujen ja nk. Industry 4.0 -ratkaisujen täyden palvelun tarjoajana.

Brady vahvistaa edelleen valmiuksiaan tulostin- ja materiaaliosaamisen täyden palvelun tarjoajana ostamalla Nordic ID:n

Merkintäratkaisujen innovaatiot
Brady innovoi jatkuvasti etiketti- ja tarramateriaaleja ja tunnisteratkaisuja keskittyen monien eri toimialojen asiakkaiden muuttuviin tunnistetarpeisiin. Bradyn RFID-osaamiskeskus EMEA-alueella kehittää kykyä lisätä vaatimustenmukaisia, passiivisia RFID-siruja ja antureita joustaviin, itseliimautuvien teollisuuslaatujen etikettimateriaaleihin. "Tulevaisuudessa kaikkiin tuotteisiin tarvitaan oma digitaalinen identiteetti, jolla parannetaan näkyvyyttä koko toimitusketjussa aina loppuasiakkaalle asti", kertoo Brett Wilms, Brady Corporationin EMEA-alueesta vastaava tunnisteratkaisujen johtaja. "Tämä parempi näkyvyys auttaa parantamaan tehokkuutta, lisäämään vastuullisuutta ja kehittämään asiakaskokemusta. Luotettava, RFID-yhteensopiva etiketti- ja tarravalikoimamme, osaamisemme ja tulostusratkaisut paikan päällä tapahtuvaan tulostamiseen merkitsevät, että nämä edut voidaan tarjota monenlaisille yrityksille myös sellaisissa olosuhteissa, joita pidetään haastavina useimmille etiketeille ja tarroille. Nordic ID:n teknologian ja ratkaisujen lisääminen valikoimaamme kehittää ja vahvistaa tuotetarjontaamme entisestään."

Kattava Industry 4.0 -ratkaisu
Yhdessä Nordic ID:n RFID-lukijoiden, skannereiden, ohjelmistojen, teknologian ja ominaisuuksien kanssa Brady voi nyt tarjota tehokkaasti mukautettavia ja täydellisiä RFID-ratkaisuja, jotka mahdollistavat Industry 4.0:n hyödyt. Nordic ID:n toimitusjohtaja Juuso Lehmuskoski totesikin: "Nordic ID:n teknologia tarjoaa ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat hallita liiketoimintaprosessejaan älykkään datan perusteella. Tämä parantaa valmistusprosessien läpinäkyvyyttä ja toiminnan ennustettavuutta. Nordic ID:n myynti näin arvostetulle tunnisteratkaisujen markkinajohtajalle tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kasvuun eri toimialoilla maailmanlaajuisesti."

Brady aikoo lisätä Nordic ID:n tutkimus- ja tuotekehitysresursseja uusien RFID-tuotteiden käyttöönoton nopeuttamiseksi ja tuotetarjonnan laajentamiseksi niin Euroopassa kuin muuallakin maailmassa. Nordic ID:n teknologia yhdistettynä Bradyn johtavaan markkina-asemaan teollisuustulostimien ja tulostusmateriaalien erikoiskäyttökohteissa luovat houkuttelevan liiketoimintayhdistelmän nopeasti kasvavalla seuranta- ja jäljityssovellusten toimialalla teollisessa ympäristössä.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan