www.engineering-suomi.com
EATON

Eatonin Cooper Industries -yrityskauppa päätökseen

Yrityskaupan tuloksena johtava kansainvälinen sähkönhallintayhtiö

Teollisuuden monialayritys Eaton Corporation on ostanut sähkölaitetoimittaja Cooper Industriesin. Yrityskauppa julkistettiin 21. toukokuuta ja saatettiin nyt päätökseen. Kaupan myötä Eaton ja Cooper muodostavat johtavan maailmanlaajuisen sähkönhallintayrityksen. Uuden yrityksen organisaatiorakenne julkistetaan lähiaikoina ja koko integraatioprosessi kestää kaksi–kolme vuotta.

”Cooperin osto 13 miljardilla dollarilla on Eatonin 101-vuotisen historian suurin yrityskauppa. Yritysten yhdistymisen ansiosta tuotevalikoimamme laajentuu ja tavoitamme potentiaaliset asiakkaamme entistä paremmin ympäri maailman”, iloitsee Eatonin pääjohtaja Alexander M. Cutler.

”Eatonin tunnettuja ja vahvoja sähkötoimialoja ovat häiriötön sähkönsyöttö ja sähkönjakelu sekä energiapalvelut, jotka takaavat yritystoiminnan korkean käytettävyyden. Nyt saamme käyttöömme Cooperin erityisosaamisen hyötysähkönjakelussa, verkon automatisoinnissa, valaisinjärjestelmissä sekä turvallisuusratkaisuissa. Uudet teknologiat vauhdittavat kasvuamme maailmanlaajuiseksi sähkönhallinnan asiantuntijaksi. Keskeisin tehtävämme on vastata kasvavien kustannusten ja lisääntyvän sähkönkulutuksen ympäristövaikutusten haasteisiin”, Cutler jatkaa.

Lisätietoa Eatonin tuotteista ja ratkaisuista: www.eaton.fi. Eaton Corporation on monialainen sähkönhallintayritys ja globaali teknologiajohtaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus seuraavilla toimialoilla: häiriöttömän sähkön, sähkönjakelun ja -hallinnan järjestelmät ja komponentit, hydrauliikan komponentit, valaistus- ja johdotusratkaisut, järjestelmät ja palvelut teollisuudelle ja liikkuville koneille, hydrauliikka-, polttoaine- ja paineilmajärjestelmät kaupallisille ja sotilaslentokoneille, älykkäät voimansiirtoratkaisut sekä suorituskykyyn, polttoaineenkulutukseen ja turvallisuuteen liittyvät ajoneuvojen voimansiirtojärjestelmät. Eaton osti Cooper Industriesin vuonna 2012, ja yritysoston jälkeen yhtiössä on 100 000 työntekijää sekä toimintaa yli 150 maassa. www.eaton.com, www.eaton.eu ja www.eaton.fi

Liiketoiminnan haltuunottosääntöjen edellyttämä lausunto
Eatonin johtajat ovat vastuussa tässä viestissä annetuista tiedoista, muusta kuin siitä, joka liittyy Cooperiin, sen kumppaneihin ja Cooperin johtajiin, heidän perheenjäseniinsä, sidoksiinsa ja niihin liittyviin henkilöihin. Eaton Corporationin johtajien parhaan tiedon ja käsityksen mukaan (ja he ovat ryhtyneet kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin varmistaakseen, että näin on) tämän viestin sisältämät tiedot, joista he ottavat täyden vastuun, vastaavat tosiasioita eikä tästä ole jätetty pois mitään, mikä todennäköisesti voisi vaikuttaa tällaisen tiedon merkittävyyteen.

Cooperin johtajat ovat vastuussa tässä viestissä annetuista, Cooperia, sen kumppaneita ja Cooperin johtajia, heidän perheenjäseniään, sidoksiaan ja niihin liittyviä henkilöitä koskevista tiedoista. Cooperin johtajien parhaan tiedon ja käsityksen mukaan (ja he ovat ryhtyneet kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin varmistaakseen, että näin on) tämän viestin sisältämät tiedot, joista he ottavat täyden vastuun, vastaavat tosiasioita eikä tästä ole jätetty pois mitään, mikä todennäköisesti voisi vaikuttaa tällaisen tiedon merkittävyyteen.

Alkuperäinen teksti on julkaistu englanniksi. Epäselvissä tilanteissa englanninkielinen versio ratkaisee.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan