www.engineering-suomi.com
EATON

Uusi Eaton 5P UPS virtuaaliympäristöön

Eaton on lanseerannut uuden korkean hyötysuhteen 5P UPSin häiriöttömän sähkönsyötön varmistukseen. Siinä hyödynnetään Line Interactive -teknologiaa ja sen tehoalue on 650 - 1550 VA. Näin se soveltuu erinomaisesti palvelinten, kytkimien ja tietojen tallennuslaitteiden sähkönsuojaukseen. 5P sulautuu virtuaaliympäristöihin Eatonin Intelligent Power® -ohjelmiston avulla. Se yksinkertaistaa virranhallintaa intuitiivisen graafisen näyttönsä, integroidun sähkönkulutusmittauksensa ja puhtaan siniaaltotuottonsa avulla. Virtualisoinnista on tulossa entistä tärkeämpi asia myös pienten IT-laitteiden käyttäjille", toteaa Eatonin tuotepäällikkö Christophe Jammes. "Tähän asti on ollut vaikea löytää UPSia, joka soveltuisi virtuaaliympäristöön. Olemme ratkaisseet tämän ongelman 5P ja 5PX -tuotteilla sijoittamalla ne virtualisointialustoihin. Niiden suorituskyky on lisäksi poikkeuksellisen korkea" .

Uusi Eaton 5P UPS virtuaaliympäristöön
UPSin etuosasssa olevan graafisen LCD-näytön yhteydessä olevasta valikosta voidaan tarkastella kaikkia  tila- ja mittatietoja ja keskeisten parametrien reaaliaikaisia arvoja. 

Sen korkea hyötysuhde, joka on jopa 98 %, vähentää energia- ja jäähdytyskustannuksia ja siihen sisäänrakennettu toiminto mittaa tarkasti kuorman käyttämää energiaa. Sähkökatkon aikana kuormasegmenttien hallinnalla voidaan ohjelmoida vähemmän kriittisten laitteiden alasajo ensin, jolloin varmistetaan pidempi varakäyntiaika tärkeimmille laitteille. Segmenttien avulla voidaan järjestää myös verkkolaitteiden kaukoalasajo ja uudelleenkäynnistys tai ajoittaa määrättyjen laitteiden vaiheittaiset alasajot ja käynnistykset. 
 
Intelligent Power –ohjelmisto UPSien sähkönhallintaa varten tulee 5P-laitteen mukana. Tämän ohjelmiston avulla käyttäjät integroivat sen virtualisointiratkaisuihin, kuten VMwaren vCenter Server ™, Citrix® XenServer, Microsoft SCVMMTM, Red Hat® ja muihin Xen® -aluistoihin. Sähkökatkon pitkittyessä alasajo-ohjelmiston avulla voit tallentaa meneillään olevat työt ja sammuttaa laitteesi hallitusti ilman, että tiedostosi katoavat. Sähköjen palauduttua voit jatkaa työtäsi siitä mihin viimeksi jäit. 5P UPSissa on sarja- ja USB-liitännät sekä yksi lisävarusteena saatava kommunikaatiokorttipaikka (joko SNMP/ Web- tai relekortti). 
 
5P kattaa tehoalueen 650 - 1550 VA ja se syöttää puhdasta siniaaltomuotoista sähköä, joka on tarpeen herkille laitteille, kuten aktiivisesti tehokertoimen korjaaville (PFC) palvelimille.
 
Akustolla on pitkä käyttöikä Eaton ABM® -akustonhallinnan ansiosta, jossa hyödynnetään innovatiivista 3-vaiheista varaustekniikkaa. Näin akuston käyttöikää voidaan lisätä 50 prosentilla. Akustot voidaan vaihtaa UPSin ollessa käynnissä, jolloin siihen liitetyt laitteet toimivat normaalisti. Voit vaihtaa UPSin toiseen “lennossa” lisävarusteena saatavan huolto-ohituskytkimen avulla.
 
5P on saatavissa torni- tai räkkiversiona (räkki 1U). UPSin tehotiheys on erittäin korkea, 1.1kW vain 1U:n kokoonpanossa. Kaikissa malleissa takuu on 3 vuotta elektroniikalle ja 2 vuotta akuille. Lisätietoja sivustolla www.eaton.fi.
 
Pysyäksesi ajan tasalla uutisista, seuraa Twitterissä  @ Eaton_UPS tai tutustu Eatonin EMEA-alueen sivustoon LinkedIn-palvelussa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan