www.engineering-suomi.com
EPLAN

Uusi iPhone- ja iPad-sovellus EPLAN Data Portalille

Komponenttien valinta suoraan koneelta vikojen tai huoltovaatimusten tapauksessa? Tämä on mahdollista uuden EPLANin Data Portal -sovelluksen avulla, joka on nyt saatavilla kahdella kielellä iTunes Storesta. Se mahdollistaa sen, että käyttäjät voivat käyttää yli 230 000 komponenttia sekä etsiä ja valita mobiilisti laitteita ja -komponentteja. Älykäs ostoskori siirtää kerätyt tiedot alkuperäiseen Eplan-projektiin, jos kuluttajalla on ohjelmistopalvelusopimus.

Uusi iPhone- ja iPad-sovellus EPLAN Data Portalille
Kuva 1: EPLAN Data Portal -sovellus

iPad-laitteiden ja älypuhelinten sovellukset ovat muodissa, valmistuksesta on tulossa entistäkin joustavampaa. EPLAN on nyt kehittänyt ilmaisen Data Portal -sovelluksen iPhone- ja iPad-laitteille. Se on saatavilla Hannover Messe -tapahtumaan mennessä. Sen avulla käyttäjät voivat valita komponentteja mobiilisti, eli suoraan laitteen tai laitoksen luota. Laajat suodatinominaisuudet tekevät oikean komponentin löytämisestä nopeampaa ja helpompaa huolto- tai ylläpitotilanteissa. Jos komponentteja pitää vaihtaa, ne voidaan valita suoraan sovelluksesta paikan päällä. Jos valmistaja on poistanut tuotteen valikoimasta, sen korvaava tuote voidaan löytää nopeasti ja helposti. Kun komponentti on korissa, se voidan siirtää suoraan projektiin toimistolla. Näin varmistetaan, että laitoksen dokumentaatio vastaa "as-built"-tilaa ja kaikki sopii loogisesti yhteen. Laitoksen ja projektin asiakirjat ovat näin johdonmukaisia ja saumattomia.
.

Konfiguraation mukavuus
Osien tiedot tarjoavat merkittävää lisäarvoa jo suunnitteluvaiheessa. EPLAN Data Portal tarjoaa kaupallisten tietojen lisäksi loogisia tietoja, kuten koteloiden makroja tai 3D-makroja keskusvalmistusta varten. Eräs todellinen etu käyttäjille on 3D-tietojen katseluohjelma. Komponentit voidaan nyt nähdä kaikilta puolilta käyttämällä kosketusnäytön ohjaimia sormenpäillä. Konfiguraatiosuunnittelijoille annetaan optimaalista visuaalista tukea kehitettävän kotelon asennussijaintia varten, mikä varmistaa erittäin tehokkaan konfiguraation prosessissa ja parannetun käyttäjäystävällisyyden. 

Hyödyt valmistajille
Uusi sovellus tarjoaa myös mahdollisuuksia komponenttien valmistajille. Myyntityöntekijät pääsevät suoraan käsiksi komponentille tallennettuihin tietoihin ja he voivat korostaa integroidun suunnittelun potentiaalia asiakkailleen. Oikeat komponentit, joissa on integroituja projektitietoja, kuten tilaustiedot, graafiset esitykset ja yksityiskohtaisempia tietoja perinteisessä EPLAN-muodossa, tuovat lisäarvoa kaikille osapuolille. Se on lyömätön myyntivaltti valmistajille ja käyttäjät hyötyvät erittäin laadukkaista teknisistä tiedoista.

Eplan ja sovellukset – jatkoa seuraa
EPLAN esitteli ensimmäisen mobiilisovelluksensa kaksi vuotta sitten. Tietosovellus ja Eplanet-sovellus sen talonsisäiseen asiakaslehteen ovat saatavilla kahdella kielellä Apple- ja Android-alustoille ja Saksan asiantuntijat ovat kehittämissä muita sovelluksia. Käyttäjät voivat odottaa tulevaa teknistä kehitystä mobiilisovellusten alalla. 

Lisätietoja ja suora linkki sivustolla: www.eplan.de/app

Uusi iPhone- ja iPad-sovellus EPLAN Data Portalille

Kuva 2: Eri valmistajien komponenttien ja laitteiden tiedot voidaan valita mobiilisti ja siirtää projektiin käyttäen Eplan Data Portal -sovellusta.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan