www.engineering-suomi.com
Parker News

Parkerin SCFF-liittimet ehkäisevät nestevuotoja ja auttavat suojelemaan ympäristöä

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatiotekniikan tuotteiden valmistaja, laajentaa FlatFace-valikoimaansa SCFF-sarjalla.

Parkerin SCFF-liittimet ehkäisevät nestevuotoja ja auttavat suojelemaan ympäristöä
Parkerin SCFF-sarja tarjoaa vähävuotoisen irtikytkennän ja sisään jäävän ilman ehkäisyn liitännän aikana.

SCFF-liitinsarja tarjoaa käyttäjille useita etuja, kuten vähävuotoisen irtikytkennän ja sisään jäävän ilman ehkäisyn liitännän aikana. Liittimet on testattu ISO 7241-2 -standardin mukaisesti, ja ne ovat erittäin litteitä ja helppoja puhdistaa.

Käytettiinpä niitä liikkuvan kaluston hydrauliikassa, kuljetuksessa tai öljy- ja kaasuteollisuudessa, SCFF-liittimet kestävät erinomaisesti tärinää ja muuta mekaanista rasitusta. Liittäminen ja irrottaminen on nopeaa ja luotettavaa: ACME-kierteen ansiosta nestettä ei pääse vuotamaan. Järjestelmän luotettavuutta parantavat myös kääntötoiminto ja ainutlaatuinen lukitusholkki, joka ehkäisee vahingossa tapahtuvaa irrottamista.

SCFF-tulpat ovat saatavana paineenpoistimella varustettuna. Tämän innovatiivisen tekniikan ansiosta liittimet voidaan kytkeä ongelmitta kertyneestä paineesta tai jäännöspaineesta huolimatta. Pienoisventtiili poistaa paineen automaattisesti liittämisvaiheessa.

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan