www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker on tuonut markkinoille uuden sukupolven öljyn puhtauden valvontalaiteen icount LaserCM30:n, jolla mittaus kestää alle 90 sekuntia

Parker Hannifin on maailman johtava liikkeenohjausteknologian valmistaja. Parkerin Hydraulic and Industrial Process Filtration -osasto on tuonut markkinoille öljyn puhtauden valvontalaitteen Parker icount LaserCM30.

Parker on tuonut markkinoille uuden sukupolven öljyn puhtauden valvontalaiteen icount LaserCM30:n, jolla mittaus kestää alle 90 sekuntia
Kuvateksti: Öljyn puhtauden valvontalaite icount LaserCM30

Se on käyttäjäystävällinen kenttädiagnostiikkalaite, jonka avulla huoltohenkilöstö voi nopeasti ja helposti arvioida hydraulinesteen tai -öljyn puhtautta useissa eri käyttökohteissa, kuten kuormaimet, kurottajat, pyöräkuormaajat, poraus- ja ohjauslaitteet, metsäkoneet sekä monenlaiset kohteet eri sektoreilla, kuten maatalous, rakennus, öljy ja kaasu, sähköntuotanto, meri, kaivos, metsä ja teollisuus.

Näiden nestejärjestelmien epäpuhtauksien mittaus Parker icount LaserCM30 -valvontalaitteella kestää alle 90 sekuntia. Laitteen ominaisuudet mahdollistavat usean puhtausstandardin mukaisen raportoinnin (ISO 4406, NAS 1638, AS4059 ja GOST), tietojen syötön ja integroidun tulostuksen.

Mikroprosessoriohjattua optista skannausta hyödyntävä icount LaserCM30 tarjoaa tarkan epäpuhtauksien mittauksen kalibrointivälillä ISO 0 – ISO 22 ilman valvontalaitteen saturaatiota. Hiukkaset mitataan valodiodilla ja lukemat näytetään laitteen LCD-näytöllä hyväksyttyjen ISO-/AS- ja NAS-standardien mukaisesti valmiina tulostettaviksi tai ladattaviksi tietokoneelle RS232:n kautta. Laitteen sisäinen tallennustila mahdollistaa jopa 1 000 testituloksen tallentamisen.


Parker on tuonut markkinoille uuden sukupolven öljyn puhtauden valvontalaiteen icount LaserCM30:n, jolla mittaus kestää alle 90 sekuntia

icount LaserCM30:n kompakti ja käyttäjäystävällinen rakenne erottuu edukseen markkinoiden muista kannettavista valvontalaitteista. icount LaserCM30:n mikroprosessoriohjaimessa on erityisiä diagnostiikkaominaisuuksia, joilla voidaan varmistaa öljyjärjestelmien ja nestemäisten polttoaineiden aikaa ja rahaa säästävä epäpuhtauksien valvonta ja mittaus. Epäpuhtauksien valvonta on mahdollista käyttökohteen tai järjestelmän ollessa toiminnassa, mikä vähentää tuotannon seisonta-aikaa.

”Kehitymme asiakkaidemme tarpeiden mukaan, jotta he voivat toimia turvallisemmin, vastuullisemmin ja kestävämmin ympäri maailmaa”, Shaun Skilton, Parker Hannifin Hydraulic and Industrial Process Filtration Division EMEA -osaston tuotepäällikkö kunnonvalvonnan liiketoimintayksiköstä, kommentoi icount LaserCM30:n lanseerausta.

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan